reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

Dzieki dziewczyny za te wszytkie słowa;-)
Kaka musieli dac bo to ich obowiazek na tym etapie. Ale jakby wsio postepowało mimo leków to by pozwolili rodzic.
I fakt teraz zaciskam nogi ale do piątku bo wtedy mam wizyte, a potem niech sie dzieje co chce. Tylko nie PATOLOGIA!!!!!!!

Zawadka super wiesci.

Dorotka trzymam kciuki za wizyte

reklama
Czarna i dobrze że się wypisałaś. Ja za pierwszym razem też nie zgodziłam się na hospitalizacje jak mi :tak:powiedzieli, że dostane tylko nospe i asparagin i luteinę. Powiedziałam że to sobie mogę brać w domu.

Zawadka no to super wieści. Fajnie wiedzieć, że twój gin będzie przy porodzie.

Czarna, właśnie Twój M gadał z moim M w pracy...i się obaj lekko zdziwili że obie myślimy o piatku. Mi ostatnio gin powiedziała, że da mnie na wyołanie jak jeszcze nie urodze...zobaczymy czy sie nie rozmyśliła po tym jak Hania wyszła mniejsza jak przypuszczała. Ale w sumie obie w piatek możemy jechac na porodówkę jednym tranzytem;-) Mam wizytę na 16.15.

Kaka ja sie nie szykuje na piątek:)))) Tylko ze jestem ciekawa co ona mi powie na wizycie o tym rozwarciu i czy wyniki USG sie potwierdza:tak:
A co do twojego wywołania to az jestem zdziwiona ze ona taka chetna na wywołanie bo wiem ze pierwsze jest chyba po 41 tyg:tak:
Ja mam wizyte na 17:30 chyba (zawsze zapominam)

A ci nasi Panowie nie maja o czym gadac:-D

Teraz nasze maluszki rosnąbardzo szybko i nie chciałabym urodzić 5kg skarba...ale kto wie czy sie nie rozmyśli:baffled:

Madziu a powiedz mi bo ja w tych tematach medycznych to jestem zielona. jak to jest z tym łożyskiem?? Mi na USG wyszło starzejace sie III stopnia Na lewej zew powłoce (co do powłoki to chyba dobrze zrozumiałam) i ginka sie pytała czy przypadkiem nie jest palaca:szok::szok::szok: Szukam info w necie ale tu pisza ze moze ono swiadczyc o wczesniejszym porodzie i trzeba kontrolowac ruchy. Hmmmmm

Kurde poprzednie ciaze miałam lajtowe a teraz? gorzej niz pierworódka:sorry2:

reklama
CZARNA no ja tez jestem ciekawa mojego lozyska :-)
A ty swojej ginki sie zapytaj co ona powie o tym lozysku Ale wiem MADZIA napewno bedzie wiedziala :-)
KAKA to ile twoja Hania ostatnio wazyla ze bolisz sie ze bedzie taka duza ???????

Do góry