reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie październikowe u lekarza

reklama
krótki skrót z wizyty u gina. Sytuacja ma się następująco, wszystko pozamykane ale szyjka skrócona, mała waży ok 3200g co mnie bardzo cieszy. Kolejna wizyta, jak się nie rozdwoję w międzyczasie, to 6.10 i mam być naczczo i spakowana do szpitala i jak się na badaniu okaże, że zaczyna się cos dziać to mykam razem z ginem do szpitala bo on zaczyna dyzur. takie rozwiązanie mi się bardzo podoba bo udałoby się wszytko zorganizować więc prosze trzymajcie kciuki a ja zamierzam do tego czasu poleniuchować

zmykam bo mała nie daje mi siedziec tak się mocno rozpych hmm skąd ona ma tam tyle miejsca

Kochana u Ciebie to już faktycznie czas... Ta chwila może nadajść już :szok: Dobrze,ze Gin taki opiekuńczy:tak:Wszystkiego dobrego

zawadka super,że Maluch duży. I wsio oki:tak::-)

Czarna79 cieszę się że jesteś już w domku i z synkiem wszystko dobrze. Oby maluszek jeszcze urósł w brzuszku.:-) A Ci lekarze u Was to ehh bez komentarza...Jestem strasznie zdziwiona że Cię nie zbadał nawet na wyjście...
zawadka gratuluję udanej wizyty.:-) No i malutka nawet ładną wagę ma...Super :)

Czarna - jak się czujecie? trzymam za was kciuki

gosiu - ja się jeszcze łudzę, że w pon to już się zacznie coś dziać a jak ni to wywołanie. Mała ma na razie nie tak główke ułożona i jak jej tak do porodu zostanie to nie wiem cy nie cc mnie czeka bo gin mówi ze przy takim ułożeniu to poród trwa długo i jest męczący

minisia- mi tez bardzo zalezy aby gim mój był przy porodzie, juz nie chce być anonimowa pacjentką

Antuanet24 - waga małej jest zaniżona bo nie mógł dokładnie gin zbadać wiec moze miec jeszcze wiecej choć jak dla mnie waga powyzej 3000g jest juz OK, Ty tez juz lada dzień masz termin

za kciuki na razie nei dziękuję ;-), podziękuje po porodzie

zmykam pozałatwiac ostatnie sprawy i luzzzzzzzzzzzzzz

reklama
ZAWADKA zycze aby mala sie obrucila :-)

Ja mam dzis gina na 16 ale ide juz o 15 lub troche po 15 bo i tak wchodzi sie z kolejnoscia przyjscia do gina :-) wiec juz wole isc wczesniej :-)
Dzis wizyta i usg :-)
tak po 15 prosze o kciuki :-)

Kto dzis jeszcze ma wizyte Oprocz MADZI I BEZY ????? :-)

Do góry