reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Odpowiedz w temacie

Ja po wizycie, z dzidźkiem wsio ok :tak:. Tylko mam ostry stan zapalny i dostałam globulki :-(.

W 13 tygodniu był chłopak i dziś się potwierdził:tak:. A jak ładnie się pokazał, akurat podwoziem do góry. Cieszymy się bardzo. Jest GRZEŚ!

Teściowa mnie wkurzyła bo powiedziała że się połowicznie cieszy, bo wolałaby dziewczynkę. Dla mnie to się może w ogóle nie cieszyć!!

Nikusia chłopcy się rzadko zmieniają w dziewczynki ;-).

Koreczek wspólczuje ciotki. Na takie osoby najlepsza metoda to ignorowanie i unikanie. Ja bym nawet dzień dobry nie mówiła jak nie potrafi odpowiedzieć. Niech sobie gada. Badź mądrzejsza!

Tez myśłam o ,,diecie" takiej jak piszecie. W szczególności o wyeliminowaniu jasnego pieczywa i smażonego, no i więcej różnych kasz, ryżu, warzyw (bo owoców akurat dużo jem), więcej ryb..... ale jakoś mi nie wychodzi. Muszę się w garść wziąć. Od 01.11 zaczynam:tak:.

Anetka ja też nie słodzę i nie solę, za to używam dużo ziół i np. czipsów do buzi już nie wezmę bo dla mnie to sama sól. Zupełnie smak się zmienia i przyzwyczajenia.

Do góry