reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

OneMoreTime dziekuje:-) ale betka pieknie przyrosla!:-):-):-) o i szczecinianka:-)
ja tez sie ciesze bo w tamtym tyg robilam w poniedzialek bylo 1700 a 4 dni pozniej w piatek prawie 14 tysiaczkow! dzisiaj to juz pewnie ponad 50 tys:) a gdzie chodzisz do ginekologa? ja do doktora Iry ale zaczne do Wojciecha Kozika panstwowo:)

Ostatnia edycja:
reklama
mouse, ja do dr Sławomira Świderskiego - prywatnie chodzę. Nie spotkałam godnego polecenia lekarza państwowo. A ten dr Kozik, gdzie przyjmuje? byłaś u niego już? dobry? byłam kilka razy na patologii ciąży w przychodni przyklinicznej na Unii Lubelskiej i się zastanawiam, czy tam nie chodzić... ze względu na pieniądze. Bo oprócz tego, że nie mam kontaktu z moim gin podczas jego urlopu, to nie mam mu nic do zarzucenia...

slyszalam ze swiderski to swietny lekarz.wiec dobry wybor:-)zmieniam lekarza ze wzgledow finansowych ,do tego przeprowadzilam sie .dr kozika poleca mi kilka kolezanek, panstwowo przyjmuje w szpitalu, przychodni na jagielonskiej mozesz poczytac tez o nim na necie:) kolejki mega dlugie i 1 wizyte u niego mam dopiero za 1,5 miesiaca. najgorzej sie dostac pozniej umawiaja juz na bieząco:-)

uciekam na wizytke a pozniej zakupki garniturek dla mojego:D

Ostatnia edycja:
u nas z dnia na dzien coraz cieplej,co mi sie nie podoba bo w pracy mam saune!
Zamiast miec mniej pracy to mam jej teraz wiecej a wszyscy wiedza ze w ciazy jestem,musialam powiedziec zeby juz nie taszczyc wózkow i ciazkich blach.

Ale wam zazdroszcze tych wizyt,ja musze jeszcze ponad 2 tygodnie czekac by zobaczyc fasolinke.
Dzwonilam do innych ginekologow i wszyscy maja takie pozne terminy albo na urlopach, no coz

Najwazniejsze by bylo zdrowe,ale tak w glebi duszy co chcialy byscie miec? Chlopca czy dziewczynke?
Mi sie marzy druga corcia, chyba dlatego ze mam 2 braci i zawsze chcialam miec siostre,

a mi to wszystko jedno czy chłopiec czy dziewczynka, najważniejsze żeby było zdrowe:-) kiedyś chciałam bardzo dziewczynkę, ale po poronieniu i przez to, że strasznie długo się staraliśmy, to teraz nie ma to już dla nas żadnego znaczenia jaka płeć, najważniejsze żeby był dzidziuś i żeby był zdrowy:-)
Dziewczyny ten stan zapalny jakby mi minął, tzn. nic na razie się więcej nie rozwija, czasem poczuje jakieś drobne pieczenie. No i nie wiem co robić z tym piątkiem i z tą wizytą...zapisana jestem i na piątek i na wtorek, więc pewnie w piątek rano podejmę decyzję co i jak:)

Witam popoludniow!

ja odpoczywam po obiadku zrobilam pieczonego lososia z ziemniaczkami i brokulem i fasolka mniam.
ja to bym chciala chlopca zeby parka byla ale jak to sie mowi co bedzie to bedzie oby zdrowe

reklama
To prawda najważniejsze jest zdrowie. Ja pracuję w szpitalu dziecięcym.. i tak na prawdę cały czas miałam kontakt tylko z chorymi dziećmi, dlatego bardzo trudno było mi się zdecydować na dziecko, cały czas boję się, że może urodzić się chore i cierpieć, już nie mówiąc, że zaczynają mi się takie sny.. ale podobno w moim przypadku to normalne.Spotkałam się chyba z każdą jednostką chorobową u dziecka i wielka świadomość tego jest przerażająca. Próbuje jednak żyć normalnie i myśleć jak najbardziej pozytywnie, mimo wielkiego przewrażliwienia chociaż najchętniej chciałabym mieć takie swoje USG w domu, żeby w każdej chwili móc zobaczyć, czy wszystko w porządku :) Dobrze, że jesteście będziecie mi mogły głupoty z głowy wybijać :)

Ostatnia edycja:
Do góry