reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

kasiulekk, dokładnie tak, też @ miałam 6 czerwca i jeśli się nie mylę to imienniczki też jesteśmy (bo ja Katarzyna:tak:).
Kurczę, dzwoniłam do meojegogina, i nie odbiera (jest na urlopie). Napisałam mu sms i nadal nic. Zastanawiam się, czy nie wziąć sobie 2x1 duhaston zamiast 1? raczej nie powinien zaszkodzić??????????????????????????

reklama
kasiulekk baw się dobrze na weselu! :happy:
OneMoreTime myślę, że nie zaszkodzi jak weźmiesz więcej, ale gin pewnie wiedziałby najlepiej. szkoda, że nie odbiera.

jejku, ale tu już dużo napisałyście. staram się być na bieżąco i doczytuję, ale odpisuję dopiero jak Lilka śpi.
pogoda się popsuła, jednak nie przeszkadza to w zabawie. mąż zbudował Lilce piaskownice i dzisiaj właśnie piasek nam dowieźli. ale radooochaaaa :-D

suonko nie leczylismy sie jeszccze ,ale zaraz chcielismy:-) P mial juz robic badanka nasienia ale sie wstrzymalismy do slubu:-) zajelismy sie przygotowaniami nie myslelismy:) i stalo sie:-):-):-)

Ostatnia edycja:
od dawna czytam to forum, ale teraz postanowiłam się zaangażować i nowa ciąża jest ku temu wspaniałą okazją. dlatego chętnie zajmę się tworzeniem listy naszych wizyt, później porodów, itd. stworzę osobny wątek, gdzie będą widniały nasze nicki i daty wizyt, ale piszmy o nich tutaj, bo zauważyłam z innych działów na tym forum, że może powstać zamieszanie. listy dla przejrzystości i szybkiego wglądu, a opisy tutaj. z wykształcenia jestem kimś innym, ale uwielbiam tabelki, wykresy, dane i wszystko co z tym związane, taka moja pasja. odkąd pamiętam lubiłam mieć wszystko rozpisane :-D

OneMOreTime mysle ze nie zaszkodzi:-) a powiedz mi czy czy lekarz tak zapobiegliwie zapisał Ci ten lek czy cos jest nie tak?bo czytam ze wiele kobiet dostaje ten lek nawet jak nic sie nie dzieje.zastanawiam sie czy przypadkiem i ja nie powinnam go brac:-)

MewaŚmieszka,może więc Ty chciałabyś zostać moderatorką naszego wątku? Chyba że ktoś inny byłby chętny? ;-)
OneMoreTime....kurcze ja się zupełnie nie znam na tych lekach bo nigdy tego nie brałam...a nie znasz jakiegoś innego gina,który mógłby Ci poradzić?

mouse, w bagażu doświadczeń mam 2 poronienia (zobacz w mojej sygnaturze). I to jest docelowe a nie profilaktyczne... jesli nigdy żadnych problemów nie miałaś, to nie ma powodu się faszerować...
mrowkaa, chyba zaraz na IP pojadę do szpitala...zawsze ktoś mi tam coś poradzić może...

reklama
Do góry