reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Nie to tak czwarty raz od poczatku tej ciazy...przedtem trwalo tak po pare dni takie plamienia.... teraz najmniej, bo tylko rano-to wyglada jak taki brazowy sluz albo brazowa krew ze sluzem , przedtem pare dni I coraz mniej, a teraz tylko troche rano, a pozniej nic, przez pare godzin juz troszke tylko takich bezowawe plamki sluzu i juz pozniej normalny.....
no tak to wyglada jakby co miesiac w tej ciazy, albo to ciagle to samo z szyjki schodzi.... No cholerka pojecia nie mam no
tak w ogole to gratuluje Ci 24!!!

Ostatnia edycja:
reklama
dzien dobry:-)
no i zostalam sama do 15 grudnia:-( jade dzisiaj do domku na pare dni,podtucze sie jeszccze mamminymi obiadkami:-D
kainkas
wracaj do zdrowka!!! najwazniejsze ze maluszek ma sie dobrze:-) pisz co u Was;-)
jagna no ja tez sie ciesze ze nie ma tego 29:)
u mnie wg OM 3 marca,i do 12-15 tyg wszytsko bylo co do dnia,pozniej troche podrosla:-)
mlodamamo gratuluje 2 dziewczynki:-)
jagna ładny kombinezonik:))
ja moj dorwalam w lumpie za 8 zł 56-62 ecru wiec bedzie idealny na wyjscie. mam jeszccze za 3 zl taki brazowy misio z uszkami z h&M i rozowy misio ale 68 i raczej juz go nie zaloze.
ostatnio kupilam w dzien dostawy, stalam juz przed otwarciem, dresik z h&m rozmiar 50(ale nie jst taki maly) nowka sztuka z metka. bluza spodenki i body w komplecie.zaplacilam 7 zl.
ja mam juz tyle ciuchow ze narazie mowie Stop:-) musze wszytsko pospisywac i policzyc.
mamusia synka powodzenia;-) ja to sie nie moge zebrac:)
koreczek gratuluje 24!
ide robic sniadanko bo czuje protesty w brzucholu:-)

aneta cudna ta Twoja mala,dobrze jej idzie:-) zaraz bedzie tak biegala ze jej nie zlapiesz;-) mam taki wlasnie kombinezonik brazowy:)
ozila to sie masz z tymi plamieniami,dziwna sprawa,malenstwo ma sie dobrze wiec najwazniejsze;-)

Koreczek gratuluję 24 tygodnia!!:-)

mamusia synka trzymam kciuki za glukozę, ja jakoś przetrwałam, nie było tak źle, więc dasz rade!:tak:

Ozila dbaj o siebie, odpoczywaj, dobrze że z maluszkiem wszystko dobrze!!

mlodamama gratuluję drugiej córeczki!wszystkie ciuszki masz gotowe:-)

mouse no pewnie, korzystaj z obiadków domowych póki jest okazja:-D

dziewczynki, ja po wizycie, wszystko dobrze:-) Hania nam rośnie i jesteśmy bardzo szczęśliwi:-) następna wizyta 10.12 ale wtedy usg chyba nie będzie (mój lekarz jest z tych, co uważają, że nie ma sensu robić usg za każdym razem, jak na razie miałam co 3-4 tygodnie, więc nie wiem czy wytrwam bez usg a do 30 tygodnia...;-))
hemoglobinę mam 12,7, wypisała mi jakieś drażetki z zelazem, bo mowi że zaczyna już spadać, choć mi się wydaje, że nie jest źle. Wy też łykałyście coś przy takiej hemoglobinie?płytki krwi mi trochę spadają, ale ponoć mam się nie martwić na razie.

ja dziś lecę na małe zakupy, mam nadzieję, że wypatrzę coś dla maluszka naszego:-)

Miłego dnia! u nas mimo mrozu jeszcze zapowiada się całkiem słoneczny dzień:-D

Anetko u nas było to samo.. bo u mnie mała przy meblach nigdy nie chodziła.. nie wpadła na taki pomysł:-D ale ja się puściła z dnia na dzień to już biegała.. ale to było po roczku już...do dziś tylko biega:-D

Ewa
super pomysł na prezent dla małej!

Ozila
współczuję ciągłych nerwów.. ja to straszna panikara jestem...

Carri
gratuluję synusia.. ja będę musiała się jeszcze kiedyś pogimnastykować by się doczekać mężczyzny;-)

mamusiu
kciuki za glukozę

a ja muszę zacząć wkuwać anatomię i dermatologię bo za tydzień zajęcia na pracowni i babka będzie pytać z wiedzy:no: jak ja widze wszystkie przyczepy mięśniowe i nerwowe to chce mi się płakać..jeszcze to na twarzy trzeba normalnej odszukać..

ja wczoraj tak zniknęłam bo mam za ósemką taaaaaaaaaaaką wielką aftę, że poszło mi na węzły chłonne i pół głowy mnie bolało tak, że nawet siku nie wsawałam wieczorem bo ledwo tą głową ruszałam... obsmarowałam to fioletem bo za bardzo nic w ciązy nie można na to

Cześć dziewczyny!
Długo mnie nie było, wiem mam u Was minusa ;)
Wiec opowiadam co u mnie (ps.pamietacie mnie jeszcze?) :tak:

Badania przeszłam pomyślnie, same minusy - jak to mówi moja pani dr, glukoza tez dobrze, jak sobie przypomnę..bleeee....
2 tygodnie temu miałam delikatne plamienia i dostałam Duphaston w razie czego. Najprawdopodobniej były to plamienia spowodowane seksem :szok:
Tak tak teraz już nie szalejemy :eek:
Wczoraj miałam badanie 4D - będziemy mieć drugiego synka!! Mimo ze na zwykłym usg miała być niby dziewczynka ale wczoraj dokładnie widzieliśmy siusiaka, nie ma to tamto. Jestem w mniejszości w moim domu ale za to jaki dzień kobiet będę miała udany :laugh2:
A to moje serduszko:
2013-11-14 15.33.53.jpg
Zapomnialam dodac ze wg usg jest caly i zdrowy a to dla mnie najważniejsze :)

Załączniki

• 2013-11-14 15.33.53.jpg
    2013-11-14 15.33.53.jpg
    19 KB · Wyświetleń: 66
Mamusiu synka powodzenia :D

Koreczek <brawo> trzymam kciuki za Lenke i Ciebie dzisiaj :)

Karolinusia powodzenia w nauce :)

Ozila dobrze, że to nie jest żywa krew i że tego nie jest dużo no i w końcu z maleństwem wszystko w porządku więc głowa do góry !:D

kasiulekk świetnie, że u Hani też wszystko w porządku :) kupuj to zobaczysz jaka to przyjemność.. nigdy bym nie pomyślała, że można się bardziej cieszyć niż z zakupów dla siebie :p tylko uwaga! to uzależnia :p

mouse jak będzie troszkę u rodziców to szybciej ci zleci czas :) ja teraz też jestem i jutro wracam a tydzień zleciał mega szybko;)

Jagna super kombinezon :) na taki będę polować w lumpeksie :D
no właśnie mimo, że wyprawka ubraniowa praktycznie gotowa to z polowań w lumpeksie rezygnować nie będę :D

młodamama zobacz jaka twoja córeczka będzie mądra jak będziesz się uczyć anatomii :) ja naukę anatomii wspominam super :) mieliśmy zajęcia w prosektorium, które prowadził boski młody lekarz :p i aż się chciało uczyć .. chociaż to prostych rzeczy to nie należy :p Ja swoją córkę tez męczę literaturą medyczną :p

na aftę jeszcze polecam napar z goździków to płukania j. ustnej :)

Nikusia właśnie może fajnym pomysłem byłby dom dla lalek :D mój brat wymyślił sobie Furby na Mikołaja :szok:, który kosztuje w sklepach 350 zł a najtaniej na allegro 260 zł :eek: i co tu zrobić :p

Agnes
długo się nie odzywałaś :p śliczny synek i zdjęcie bardzoo wyraźne GRATULUJE !

a u mnie 25 na liczniku :D

Secreto gratulacje ;) Musze dziś poczytać co tam wypisywalyscie bo jestem daleko w tyle, postaram się częściej robic wpisy ;) I dziekuje za opinię :-)

reklama
Dzień Dobry :-)
Katrine- t
o widać zakupy udane SUPER!!! Ja lubię Ikea i zapewne w grudniu tam zajrzymy :tak:
Carri -
No to synek już potwierdzony super!
Agnis -
GRATULACJE...Cudowne zdjęcie mój nie chciał za żadne skarby świata buzi pokazać :confused2:

Dzięki dziewczyny za pomysły :tak: moja ostatnio dostała pastele i szaleje jak nigdy, nawet na konkurs plastyczny się zapisała...ale kredek ma od groma, bo uwielbia rysować więc to nie będzie już tak wielką atrakcją. Muszę jeszcze pomyśleć ...
Idę sprzątać ...
MIŁEGO DNIA!

Do góry