Carri, super te spodnie kupiłaś
Mam podobne i są bardzo wygodne
Ja mam problem taki, że spodnie zaczynają mi z tyłka spadać :/ Przytyłam niby 4 kilo od początku ciąży, ale w obu poprzednich miałam na tym etapie już dużo więcej. Brzuch mi rośnie, a reszta chudnie... Ale przecież nie będę teraz nowych spodni kupować...
Dzięki za rady
żelazowe. Zapisałam sobie wszystkie produkty. Muszę coś z tym zrobić, bo czuję się jak anemik :/ Hemoglobinę mam 11,5, a hematokryt 33. Czyli - delikatnie mówiąc - bez szału...
Monisia, dziękuję baaaardzo za rady remontowe! Chętnie zerknę, jak to u Was wyszło
Muszę pozałatwiać sprawy w spółdzielni - czyli spytać, czy możemy wywalać dziurę w ścianie bezkarnie
A potem będę dzwonić do tej ekipy. Mamy jeszcze jeden polecony zestaw projektant kuchni + ekipa remontowa i ich chyba też zaprosimy, a potem porównamy oferty i zdecydujemy
My będziemy robić ściany w przedpokoju i pokoju plus wymiana drzwi (3 szt., same skrzydła) plus ta dziura do kuchni i ściany z meblami i oświetleniem w kuchni (ze sprzętów tylko płyta gazowa, piekarnik, okap, zlew, reszta zostaje).
I mamy na to 20-30 tys. Wolałabym się w tej dolnej granicy zamknąć
Dziewczyny a co radzicie zostawić te ubranka w razie czego czy sprzedać potem?
Jak planujecie dzieci to nie sprzedawaj
Po dziewczynce trudniej dla chłopaka przekazać, ale najwyżej później to posprzedajesz. Nie zepsują się przecież
A nie ma sensu kupować dwa razy.
My dla Franka kupowaliśmy też wszystko sami. To było w zasadzie pierwsze dziecko w rodzinie i nic nie dostaliśmy. No i o ile wszystkie sprzęty typu łóżeczko, wózek itp. mieliśmy nowe, to ubranka braliśmy używane, głównie z allegro.
Wpadłam się tylko zameldować po usg.
Więc mały ma 350g i wielki na około 23 tydzień czyli wszystko prawidłowo:-)
O rany
Załamują mnie takie wpisy
, bo mój miał 400 g przed skończonym 20 tygodniem :/ A moja gin. dwa razy już niemal idealnie mi wagę "przepowiedziała".
Ja rodzę do 3,5 kilo. Powyżej odmawiam współpracy