reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Dzien dobry kobietki:-)cos ostatnio weny na czytanie i piasanie brakowalo...

gratuluje odslony nowych dziewuszek i synkow;-)

anetka moja kopie regularnie tez, a najlepiej to mame w nocy kolo 11-12, albo nad ranem kolo 4-5 w ciagu dnia tez, ja tak przedwczoraj mialam, ze prawie caly dzien sie nie ruszala, dopiero po poludniu i tez sie martwilam niepotrzebnie:tak:

mamusiasynka zdrowka i wypoczynku zycze!

co do TV ja sie kompletnie nie znam, tylko wiem czy ladny czy nie i czy energooszczedny!, za to moj zmienia co jakis czas i teraz mamy ten w duzym pokoju duzy 60 inch Sony 3D LED, a juz sie przymierza do ultraviolet tv, ale mu nie pozwolilam hehe

jaspis, monika ja ryczalam wczoraj jak bobr i w ogole tez trudna teraz jestem , bo upierdliwa:baffled: tez biedny moj m!
bylam wczoraj na wizycie, niby wszystko ok, ale cisnienie mi mierzyl, bylo 150/90, a pozniej cos 143/87, wiec kazal mi przyjsc za dwa tygodnie i badanie krwi robilam dzisiaj, cos na nerki itp, bo mowil, ze musimy sprawdzic i jemu sie wydaje, ze predzej czy pozniej leki na cisnienie mi wlaczy, bo historia rodzinna i mialam ok 4 lata temu ze stresu lekkko podwyzszone i bylam przez ok rok na lekarstwie....no oczywiscie sie naczytalam w internecie roznych rzeczy i ryczalam wczoraj i w ogole bylam koszmarna!
ja mierze Orion maszyna regularnie i mam dobre, ale on twierdzi, ze te elektryczne nie sa miarodajne....hm

jeszcze to mnie cos juz ze dwa razy brzuch pobolewal,tak jak na lekkie strucie, czy skorcze hm.... ale zarzylam magnez i przeszlo i czy ktoras z Was lydki moze bola? Mnie tak co jakis czas rano, albo w nocy najgorzej...

buziakuje jak zawsze i milego dnia zycze!

Ostatnia edycja:
reklama
Dzien dobry!

ja juz powiedzmy wyspana, Krystianek poranne boksy uprawia a leze i slucham :-)

co do tv ja mam sony 3d led ze wszystkimi bajerami i fakt te 3 d to wogle sie nie przydaje, czasmi Pati cos oglada ale rzadko a tak telewizor super, jakosc obrazu jest rewelacja. Fakt nie jest tani bo ponad 5000 zl ale ja kupilam w promocji jak dawali telefony do nich i z Francji przyslali mi sony xperie l ktory kosztuje ok 1000zl wiec moglam sprzedac ale dziecko przejelo telefon :-)

gratuluje wszystkich udanych wizyt, trzymam kciuki za dzisiejsze.
milego dnia !

o dzisiaj 22 tc jupi

czesc
ja nie wyspana, ale dzis zawoże Kurczatko do przedszkola i musiałam juz wstac .....

czuje sie nadal jak zbity pies ale dzis juz mnie gardlo nie boli wiec jest lepiej :)

Ewa my mamy plazme Samsung, ja sie nie znam na led/plazmach.... teraz szukamy tv do sypialni bo maz gledzi, ze fajnie by sie ogladało z łóżka bo na weekendy przenosimy sie ze spaniem z sypialni do salonu zeby cosik poogladac :)

Spadam cosik zjesc :-)

Mamusia synka a wiesz ze nie powinno sie miec tv w sypialni?? :D jest duzo artykulow na ten temat na necie.

Ja przebudzilam sie 10min temu, mala jeszcze spi slodko :)
Wyczekuje listonosza, przewaznie przchodzi 8-9 a ja czekam na paczke z pl od mamy :) 7kg samych ubran :D

Dzień dobry:)
Mamusia synka dobrze że choć ciut lepiej się czujesz.

Co do telewizorów to Samsungi ostatnio maja dobre opinie i one dużo różnych foematów filmów czytaja.
Gratuluję wszytkich udanych wizyt:)

Olzia ten bół łydek to prawdopodobnie skurcze i magnez na to powinien pomgać.

Ja dziś dzień pierogowy mam lepic z kapustą i ruskie ciekawe ile mój kręgosłup wytrzyma.
Na 17 umówiłam się do znajmoych bo MIłosza roznosi jak do przedszkola nie chodzi i toważystwa potrzebuje a tam dwóch chłopców jest to się pobawią razem.

Zyczę miłego dnia i trzymam &&&&&&&&&&&&& za dzisiejsze wizyty.

dzien dobry:-)
melduje sie po wczorajszej wizycie,mala ma sie dobrze,niestety nie chciala nam sie wogole pokazac,lezala skulona i spala:-) wieczorkiem troszke sie przestraszylam,zaczelam krwawic.taka krew ze sluzem.nie czulam ruchow z 2 godzinki.juz mialam jechac do szpitala. poczekalam jednak,zaczela kopac a plamienie przeszlo. rano tez nic nie bylo na wkladce.
jakos w nocy nie moglam spac przez ten wieczorny stres. i stwierdzilam ze mala noca niezla dyskoteke sobie urzadza w brzucholku:-D
aa i wazy 642 gramy wiec ładnie rosnie:-)

co do telewizorkow to my mamy samsunga 3d led i jak najbardziej polecam:-)
aneta no to niezła pake dostaniesz;-)tez bym nie mogla sie doczekac:-)
mamusia synka zdrowka;-)
marcia gratki 22!:-)

Jako ciekawostkę dodam, że nie pokusiłabym się na Panasonica - wycofuje się ta firma z produkcji.

My mamy Samsunga - jest świetny. "Czyta" wszystko ;)

My mamy LG led, chyba 40 cali i jest sp[oko, ale używamy jako ekranu do komputera i do filmów, z tv zrezygnowaliśmy, bo i tak nie było co oglądać.

Co do bajek to ja małemu póki co nawet nie puszczam, czasem jak gdzieś jesteśmy to trochę popatrzy, ale jakoś wolę unikać, różne rzeczy się czyta o szkodliwości oglądania tv przez dzieci. A co do tv w sypialni to fajna sprawa, choć po porodzie wywaliliśmy grata. W ciąży to było super, bo coś tam sobie włączaliśmy, ja się kładłam mężowi na ramieniu, on mnie głaskał, a ja odpływałam w sen :D

reklama
puki pamiętam to pisze na to co poczytałam już:)
Anetko tak elektryczne są troszkę kijowe ciśnieniomierze wiem bo mam w domu taki i też taki ręczny z pompką i różnica niezła..ja to już emerytowana pielęgniarka przy ojcu chorym...;-) kup sobie nawet taki najtańszy z pompką do ręki a nie elektryczną bo to nie wielka różnica w badaniu a cena diametralnie inna...

telewizor plazma zjada więcej prądu, ma przebarwienia czasem (jaśniej, ciemniej) no i po paru latach wykruszają się piksele przestając świecić albo świecą się cały czas.. nap jakbyś ciągle oglądała tvn to najszybciej Ci się wykruszy ten napis"tvn"

LED fajniejsze kolory, przeważnie lepsze bajery przy tv, mniej prądu..

my mamy toshibę chyba 50 cali albo 64 nie wiem zabijcie nie pamiętam...3d.. jeszcze spłacamy:confused2: ale można na nim siedzieć na internecie normalnie bo łapie sygnał z routera, sam sobie ustawia jasność ekranu wg oświetlenia w pokoju, no i kolory w 3d są nieziemskie.. tak to sama w sobie funkcja 3d to kicha bo u nas i tak nie ma kanałów w 3d:-D to zabawka mojego męża którą sobie upierniczył i tupał w sklepie jak dziecko aż w końcu się zgodziłam..

mnie ostatnio tak kuje w środku jakby mi ktoś coś wkładał ostrego i po szyjce jeździł...

Anetko mnie bolą łydki (jakbym miała zakwasy) jak brakuje mi magnezu.. wtedy łykam 2 i jest spokój

19 tydz! <3

Do góry