reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

ja właśnie przeglądam fryzury bo chciałabym coś zmienić w swoim wyglądzie :)
od kilku lat mam długie proste włosy... i poza zmianą koloru ciągle wyglądam tam samo.... zwyczajnie..... już mi się to znudziło.....
macie jakieś propozycje???? ja myślałam o bobie ale nie takim krótkim..... bo bym się chyba popłakała..... musi się dać spiąć w kucyk!
no i kolor też bym zmieniła..... ale na jakiś ciemniejszy.... kawa palona czy coś w ten deseń...

reklama
Ania ja ostatnio radykalnie ścięłam włosy.. miałam już ponad łopatki i jak mój fryzjer powiedział "one same się obcinają" i obciął mi na krótko przód mam dłuższy od tyłu coś takiego jak tu tylko tył mam trochę dłuższy bob.jpg plus jest taki, że włosy szybko się myje i szybko schną :D ja się trochę musiałam przyzwyczaić .. ale teraz znowu moje końcówki proszą o podcięcie.. :/

Załączniki

• bob.jpg
    bob.jpg
    32,5 KB · Wyświetleń: 41
I ja się witam. U mnie dziś w miarę ładnie, bo wczoraj cały dzień lało, więc pranko już zrobione

90ania90, sasia wszystkiego najlepszego!!!

I ja też czekam na kuriera, ale pewnie będzie jutro, zamówiłam parę niezbędnych drobiazgów:tak:.

Właśnie weszłam do c&a ale piękne ciuszki:szok:. Nie kuście, bo już limit na ten miesiąc wyczerpałam, a muszę buty zimowe kupić.

witajcie :)
w końcu Was nadrobiłam!
19ania90, siasia s najlepsze życzenia urodzinowe! spełnienia marzeń, wiele radości i dużo zdrowia!
Nikusia8, nieznajoma1991
co do płci to lekarz mi powiedział w 18 tc i wiem co widziałam pępowiny to nie przypominało!

ten długi weekend tez dla mnie był intensywny, groby w prawdzie po blisku ale mamy duże rodziny... wczoraj odpust mieliśmy rodzinka przyjechała trzeba było się przygotować.. i tak przeleciało..

my będziemy mieć chyba Olafa mojemu tacie też się to nie podoba, teściowej chyba też niezbyt ale co mnie to interesuje nam się podoba.. niech sobie gadają co chcą! Nasze dziecko :)
Ostatnio sporo się wierci, np teraz daje o sobie znak, zaraz pędzę coś przekąsić.
Mi w tym tygodniu też badania do zrobienia ale jeszcze glukozy nie muszę. w przyszłym na wizytę. Mam wrażenie że i tak potwierdzi się chłopak ale poczekam do wizyty, żeby być pewniejszą. Moja teściowa nie wierzy, że chłopak liczy na cud że dziewczynka ( jej marzenie) ma trzech synów i drugi miał być dziewczynką i trzeci też i nic, a to będzie pierwszy wnuk/wnuczka. Dla Nas najważniejsze, że zdrowe i wszystko dobrze z ciążą!!

Miłego tygodnia życzę wszystkim, udanych wizyt!

witam z ranca,chociaz moze juz nie raniec:-)
wlasnie wrocilam z laboratorium,zrobiona morfologia,mocz,glukoza,zaraz zasiadam do sniadanka bo juz slabo mi sie robilo podczas drogi...
ja dzisiaj samotna moj na sluzbie do jutra ohh jak ja tego nie lubie:-(
pierwszyrazmama ja tez mialam podwyzszone leukocyty lekarz specjalnie sie nie wypowiadal na ten temat wiec chyba ok;-)
aneta napewno wszytsko bedzie dobrze z małym:-) tez bym sie zdenerwowala taka klientka! a brzuszkiem sie nie przejmuj ja tez mam bardzo duzy,wyglada jak 7-8 miesiac:-)
monisia to gratuluje majusi:-) ja juz nie wiem jakie chce imie.mam juz namieszane,chcielismy milenke a teraz sama nie wiem:-)
ewa bardzo wyrazne zdjecie w 30 tyg,mi wlasnie najbardziej zalezy zeby zobaczyc taka buzke:-) cudenko;-)
malpa gratuluje udanej wizytki ruchow oczywiscie!:-)
mrowka dobrze ze juz w domku, najwazniejsze ze dzidzius zdrowy,duzo wypoczywaj;-)
secreto trzeba sie cieszyc ze pannica duza:-) i powiem Ci ze od kilku dni jestem zakochana w imieniu Pola:-)moj cos niebardzo,mam nadzieje ze go przekonam. pasuje do nazwiska i Pawła i Pauliny:-)
koreczek tez ostatnio czytalam o smoczkach,sama nie wiem dawacz czy nie.napewno kupie jeden na wszelki wypadek:-) dobra waga malej;-)ja sie nastawiam teraz na pol kg zobaczymy,w 18 tyg bylo 240.a teraz juz 23.brzuchol urosl razy 3 wiec moze to nie tylko tluszczyk:-)
marcia ciesze sie ze juz lepiej;-)
mamusia synka wspolczuje ,ale niekiedy taka jest wlasnie rodzina...
19 ania sliczne imie, napewno mało spotykane;-)
jaspis wiem ze moze nie powinnam ale co za babsztyl.... słow brakuje,grzes to bardzo ladne imie,dajcie takie jakie Wam sie podoba,nie daj sie;-)u mnie tez nie zaciekawa sytuacja z tesciowa jednym slowem mam dosc,wczoraj juz nie wytrzymalam i wygarnelam mojemu ze wogole nie reaguje na to wszystko. kobieta gada mi calymi dniami o poronieniach,nie rob tego bo poronisz,nie rob tamtego.zapamietalam tylko to jedno slowo z 3 dniowego pobytu.... pracuje z dziecmi niepełnosprawnymi i mowi mi ciagle o tym ze moge urodzic niepełnosprawne dziecko,ze wszytsko moze sie stac podczas porodu.ze prawie wszystkie jej dzieciaki sa niepełnosprawne przez blad lekarza.a co ja mam kuzwa na to jakis wpływ! jak bedzie moj porod wygladal... a i jeszccze jedno na koniec dodala ze nasze relacje bardzo sie zmienia i juz nie bedzie tak samo,ze 90 % malzenstw sypie sie po pierwszym porodzie... i jak tu wyjechac z dobrym nastawieniem. a i wyjezdzajac powiedzialam ze twardnieje mi brzuch to co usyszalam.o nie to moze "poronilas".

Ania, Siasia - wszystkiego co najlepsze z okazji urodzin :-)

Ja co prawda od środy jestem już na zwolnieniu ale przed świętami jakoś zamieszanie było i nie odczułam tego że mam wolne. Ale od dziś jakoś dziwnie się czuję bo nie umiem sobie jeszcze czasu zorganizować. Muszę się ogarnąć i wziąć za porządki. A lubię robić porządki czy wogóle zajmować się domem jak czas mnie nie goni, jak nikt mi nad głowa nie wisi. Zatem życzę Wam miłego i spokojnego dnia i zabieram się za organizowanie sobie czasu pracy :-)

Samych dobrych wieści na wizytach życzę :tak:

secreto ja bym właśnie tył zrobiła trochę dłuższy tak do końca karku no i wtedy wiadomo przód automatycznie też dłuższy eby był właśnie taki efekt na nieco dłuższych włosach..... wiem że tylko takie ostre cięcie daje efekt zmiany..... nie no trudno włosy przecież odrosną a chce od 5 lat wyglądać w końcu inaczej.....

Mouse aż mi ciśnienie podskoczyło jak przeczytałam o Twojej teściowej, masakra jakaś !!! Ależ bym sobie wzięła ją w obroty że tak Cię straszyła !!!

Jaspis wiesz jakie moje tesciowa odczyniala cyrki ze bedzie Julian :baffled:normalnie szok, wlos sie na glowie jezył, a wogole to nikomu sie nie podobało tylko mojej mamci a reszta sie krzywiła, meza brat ma Filipa i Filip ah i oh a Julian bleeee ale im bardziej mi wydziwiali tym bardziej ja szłam w zaparte ze Julek i koniec, teraz tez tesciowa wydziwiala bo jej sie podoba Lena a nie Aniela bo ludzie daja normalne imiona a my nienormalne hihihih wpuszczam i wypuszczam, niech se pogada :-) m jej powiedział, ze mogla wybierac swoim dziecim a my wybieramy naszym :-)

Ewa86 czy ludziska nie przekrecaja Anielki z Amelką? bo szwagier jakos nie mogl dojsc do ładu i caly czas gadal Amelka :crazy::crazy:

reklama
Hej, będę doczytywać później. Na razie witam po weekendzie spędzonym na Podhalu co niezmiennie ładuje mi baterie.

Mam nadzieję, że to wreszcie był spokojny weekend.
Miłego dnia!

Do góry