reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

mlodamamo jak sie czujesz??? spokojnie odpoczywaj ile mozesz....wszystko bedzie dobrze...

Ewula_m mam nadzieje,ze uda mi sie tu ogladnac ten film.... fajie jest czasem sobie zrobic taki wolny wieczor od dzieci.... po powrocie wszyscy sa tacy szczesliwi i dzieci I rodzice.....
niestety ja poki co mialam przez ponad 2 latat tylko jeden I to nie caly, bo Julek rok temu tak sie przestraszyl,ze po Niego nie wroce,ze musialam przyjechac, co innego jak mieszkalismy w PL non sop byl z moimi rodzicami wiec zadnego problem nie bylo.... zmykam do Kosciolka pozniej sie odezwe.....

reklama
Witam się dziewczyny z końcem weekendu!

Mlodamamo i siasia trzymam za Was kciuki! Wracajcie do zdrówka. Dobrze, że maluszki pod stałą opieką i dobrze się mają.

Ja się jakoś zaktywizowałam w ten weekend. Czyżby przypływ energii?! Nagotowałam, gości przyjęłam- wczoraj i dzisiaj w sumie też. Poprałam, porządki porobiłam, a dzisiaj jeszcze mężusia zagoniłam i przemeblowanie zrobiliśmy. Sypialnia jak nowa! :-) i pokój dla maluszka też już pokrótce przygotowany. Po połówkowym będzie malowanie :-)
A już jutro wizyta- jej jak ja nie mogłam się już jej doczekać. Miałam przełożoną i prawie 3 tygodnie dodatkowego czekania było. Ale już jutro!

A mysmy wstali zjedli sniadanko i o 12 wyjechalismy ze znajomymi i dziecikami do Leo's Lakeland (taki plac zabaw w budynku- raj dla dzieci). Siedzielismy do 15.30 jakos, pozniej pizza i powrot do domu. Jak weszlismy to byla 18.50 wiec szybko wlaczylam na kubusia puchatka na disney junior i zabralam sie za kaszke. Mala juz wykapana spi :) jutro na 10 mamy kontrole 10miesieczniaka to odrazu powiem o tych oczkach. Dzisiaj jeszcze na szybko walnelam sobie henne brwi i rzes przed wyjsciem, wczoraj zrobilam paznokcie bo juz ponad 3tyg odrost.

Witam wieczorowa pora , niezagladalam do was przez weekend ale miałam urwanie glowy a dziś nie wiadomo skad znow powrocily wymioty i większość dnia spalam , bo czułam się bardzo slabo :baffled:
Mysle ze jutrzejsza pobudka i dzień cały minie mi znacznie lepiej i nawet cos z Wami popisze.
Gratuluje wszystkim mamom które już sa na półmetku :-):-):-) Ja niestety musze jeszcze poczekać ale na każdego przyjdzie czas

Mlodamamo i Siasiu zycze szybkiego powrotu do zdrowia a przede wszystkim szybkiego powrotu do domu ....caly czas trzymam za Was kciuki Fajnie macie o tyle ze możecie kontaktować się z nami :-)

Trzymam kciuki za wszystkie wizyty jakie maja się w tym tygodniu odbyc

POzdrawiam cieplutko

Hej dziewczyny
młodamama, siasia, trzymajcie się, wszystko musi być dobrze.

A u nas dobrze. Weekend byliśmy wszyscy razem więc nawet super. W piątek zrobiliśmy maraton po sklepach i zaliczyliśmy biedronkę, Piotra i Pawła i jeszcze makro, wczoraj spacery po okolicy, a dzisiaj, jak przeważnie w niedzielę jakąś galerię, dziś padło na Muzeum Sztuki Współczesnej. Poza tym wczoraj byli u nas znajomi więc do południa trochę się nagotowałam, ale warto było, bo spędizliśmy miły wieczór.
Ostatnio stwierdziłam, że już chyba brzuch osiągnął wielkość ciążową, bo wszystko do jedzenia co mi spada ląduje na brzuchu, więc non stop dopieram plamy. Jak z Ignacym byłam w ciąży, to po porodzie wszystkie koszulki były do niczego ze względu na plamy.
To do jutra, dobrej nocy.

Jolcia przepraszam a co to za skrot DeTe?
Katrine ja dzisiaj mialam taki jak Ty.... w Kociolku przysypialam naprawde bardO walczylam, pojechalam do polskiego sklepu I zrobilam Julkowi obiadek I sos tatarski w koncu...ale chyba przesadzilam z chrzanem.... teraz ogladalam film w koncu bo nie wiem kiedy ostatni raz cos oglasalam oprocz bajek, taki lightowy New Years Eve I taki typowo amerykanski a na kkncu sie poplakalam.... a synek mowi do mnie tak mamo to tylko film nie trzeba plakac to nie prawda jest..... no I jak mam mu wytlumaczyc, ze to silniejsze ode mnie heh....
Katrine spokijnie, bo jeszcze przemeblujesz caly dom ;)

Mlodamamo najwazniejsze, ze ju Cie tak nie boli...

Anetka gratuluje 20tyg.... dobrze, ze cora wyzdrowiala.... powodzenia na usg ;)

Monisia wybacz babci starsze osoby tak maja.... Oni sie juz nie zmienia wiec najlepiej olac.... przytakiwac a wypuszczac drugim uchem.... znam to doskonale wiem, ze latwo sie pisze ale staram sie do tego coraz czesciej stosowac.....

Ozila super, ze sobie odpoxzelas.... ja akurat danka win nie jestem ale barszo bym chciala jechac na taki weekand.....

Ja zmykam, kupilam ksiazke Legendy Polskie I zamierzam po kapieli poxzytac Julkowi.... 3mam kciuki za jutrzejsze wizyty I zycze wszystkim maluchom I starszym tez duzo zdrowka ;)

Dzien dobry!

ja wczoraj jakos nie mialam czasu pisac. Z rana polecielam z mezem na rynek kupic dla tego wuja co ciocia zmarla kurtke i sweter bo prosil a ze nie da za bardzo rady chodzic to pojechalismy sami, potem do galerii po te rybki dla chrzesniaka no i jak wrocilam to trzeba bylo juz isc do niego na tort. Wrocilismy to przyjechala siostra meza z chlopakiem i siedzieli do wieczora ot i cala niedziele przeganialam. Wczoraj to mialam taki lekki bol, ciagniecie w dole brzucha i mam wrazenie ze brzuch mi sie powiekszyl wiec to pewnie macica i jak sie obudzilam to bolaly mnie jelita tak pod przeponal jakby jelita sie przesunely w gore....ale dzis poki co jest ok.
trzyma kciuki za wszystkie chore i za wizyty
milego dnia!

hej dziewczynki;-)
ale mam dzisiaj czytania:-)
nie bylo mnie caly wekend,pojechalismy do moich rodzicow,najadlam sie za wszystkie czasy .boje sie wejsc dzisiaj na wage:) w sobote zrobilismy sobie maly spacerek wokol jeziora 11 km,zakonczony ogniseczkiem:-) bylo bardzo miło,jednak po powrocie zlapal mnie taki bol plecow ze nie moglam nawet przejsc do drugiego pokoju...
wczoraj wiadomo kosciolek,obiadek ,wizytacje rodzinne i do domku:-)
nie wiem co sie dzieje z tymi plecami ale ostatnio zoraz czeciej odczuwam tego typu bole:-(
za tydzien 14 polowkowe nie moge sie doczekac odliczammm:-)
gratuluje wszystkim poloweczek!!! ja od jutra zaczynam 20 tydz:)
milego dnia:-)

Ostatnia edycja:
reklama
czesc
u nas fajnie, na dworze 11 stopni, super w porownainu z minus 3 w piątek......
ja ranek przywitałam pawiem, no cóż dawno nie było................

Mouse plecy będą Cie bolały coraz częściej, mnie tez już zaczynają boleć............

fajnie, ze miło weekendy spędziłyście, mnie wczoraj glowa bolała i m obudził mnie dopiero po 12tej a wieczorem oczywiscie spac nie mogłam bo jak wyspałam sie w dzień to nic dziwnego............

Zmykam budzic Kurczątko do przedszkola, bo na sniadanie sie spoznimy.....

Do góry