Moniqaa mnie kosc ogonowa boki tylko jak za dlugo siedze....
Joasia zycze duzo zdrowka
Nikusia82 jestes pewna, ze nie jestes w stanie nic zrobic? Ja wiem, ze duzo takich spraw trafia do PIP tylko nir wiem czy dzialania Twoich pracodawcow sa zgodne z prawem.... juz nie pamietam jak to bylo, ale wiem, ze kobiety w ciazy naprawde maja prawna ochrone, ktora jak ktos cwany I sprytny moze ominac, ale warto sie dowiedziec, szkoda Ciebie I Twojego poswiecenia ale paskudne swinie..... nic sie nie martw to wroci do nich..... np. W postaci kolejnych 15 niekompetentnych pracownikow, ktorzy narobia im syfu heh.... zazdroszcze mega aletytu ja cholerka masakea dalej, moglabym tylko na kanapkach zyc....m. zabiera mnie do knajpek bo tu na kazdym rogu wszystko jest, a ze jestesmy caly czas w knajpie m. To ja gotuje czasami bo sie to zupelnie nie kalkukje teraz to mi wogole odpada bo wssYstko smierdzi....nqwet rosol.... wszystko mi nie pasuje.... dzis pojechalismy do wloskiej to zupw mi smakowala a drugie to wyjadlam tylko makaron.... wstyd cholera.....przeraza mnie to bo w poprzedniej ciazy mialam wiekszy apetyt ale poprostu nie tylam wcale I 3 mies przed Julek zaxzal rosnac jak szalony a ja z nim I popekal mi xaly brzuch, a wydalam kupe kasy na kremy....nie chce zeby znowu byl taki nagly atak I pekanie bo z swedzenia wtedy myslalam, ze umre naprawde.... rozmawialam z mija gin, zeby mi polecila jakies kremy, a ona powiedziala, ze to jest tylko xzysty biznes jak ktos ma uwarunlowania I w rodzinie sa rozstepy to nie ma zmiluj, smiala sie ze lepiej smarowac sie normalnymi a na rozstepy to odouscic a kase zainwestowac pozniej w laser..... smaruje sie coconuts oil to takie jak u nas smalec tylko z kokosa, wszystko na tym smaze I jest rewelacyjne I b zdorwe, a dodatkowo ma duzo wlasciwosci odzywczych, jak pracowam I plecy mi wysiadaly to cjodzilam na masaze bo plakalam w nocy z boluni babka tym wlasnie masowala, fryzjerka natomiast powiedziala, ze raz nas czas dobrze ddac takie cos na wlosy I zostawic na godzine, ze bardzo odzywia wlosy.... jedzenie mi smakuje na tym bardzo, a co do wladciwosci wierzyc nie wierzyc tu jest amerka wszystko potrafia sprzedac I powiedzidc, ze jest najzdrowsze..... heh...
Mause gratukuje udanej wizyty I cory
Secreto brawo ale sie ciesze, gratukuje rowniez cory ,) nixzym sie nie martw a co ja mam powiedzidc jak do tej pory mam tylko moxz brany na proteiny I cukier a tak to zadnych badan.... masakra ale udaje ze wszystko ok.....
Ewa mam nadzieje, ze skonxzylas wszystko przed polnoca, ja musze jesz c ze sie uxzyc na jeden test bo dzisiaj bylam b leniwa I jakas taka roztarhniona..... grunt to sie nie denerwowac I umiec
Aneta na pewno przez to, ze laatasz za mala, nadrobisz predzej czy pozniej.... w koncu musze dodac mojego brzuchola zdjecie obiecuje, ze zrobie to w tym tyg
Pinki gratluje synka!!!!
Dobra uciekam bo cholerka czas leci...juz 8, Julka polozyc I wkuwac slowka..... I jeszcze zaczal sie sezon NHL, a ze nasi Blackhawks wygrali to chce sie ogladac od samego poczatku. Czyt.: wszystko jest wazniejsze niz nauka dzis:/
Nie jestem dumna z siebie dobry I intesywny poczatek dnia I na tym koniec...... grrrr... poprawie sie....
Spicie slodko do jutra.... po zajeciach ide do binlioteki sie uczyc wiec zanim zjem odezwe sie do Was.... ciesze sie z wszystkich udanaych wizyt
oby tylko takie byly....