reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Aneta tak zdaję sobie sprawę, że to tylko dla mojego spokoju to usg, ale to takie miłe jak mogę zobaczyć moją dzidzie, choć na chwilkę!
Dziewczyny Wy też macie usg jeszcze dopochwowo? bo mnie to wczorajsze badanie trochę zmartwiło, bo lekarz na poprzedniej wizycie powiedział, że dzidziuś już za duży i nie będziemy mu przeszkadzać... więc nie wiem co o tym myśleć?:baffled:

zmykam do moich iksikowych wróżek:)

reklama
Hej Kobitki :)

Jolcia, byłam na wizycie 4 tygodnie temu i miałam USG przez brzuch.

Z moją pamięcią też kiepsko, zwłaszcza na zakupach!! Wchodzę na reala pokupować i wraz z przekroczeniem bramki zastanawiam się co ja w ogóle stąd potrzebuję :p Muszę zacząć sobie listy robić!

Któraś pisała, że jej zimno, u mnie to stan prawie permanentny w ciągu dnia... Dopiero wieczorna kąpiel porządnie mnie rozgrzewa :|

Też mam dziś wizytę i już nie mogę się doczekać :) Idę na 17. Mam nadzieję, ze się dowiem, kto zamieszkał w brzuchu :D

Hej :)

Trzymam kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty!

U nas przedpołudnie u lekarzy. Franek się zaśpikał, więc w domu siedzi do końca tygodnia. Nic poważnego, lekko czerwone gardło, ma syropki ziołowe. A mało się nie poryczał, bo dziś mieli w przedszkolu ciasto piec... Pocieszyło go, że za tydzień będą robić sałatkę ;)

No a ja się wybrałam wreszcie z tym uchem. Nie ma zapalenia, słuch ok, ale spaprało mi się po tym płukaniu wodą u laryngologa :/ Siedzę z nasączonym w jakimś żółtym czymś sznurkiem w uchu :/

Po tygryska już pojechałam. Znaleźli go wczoraj i przechowali ;) Chyba kupię jeszcze ze dwa na wszelki wypadek ;)

Mam strasznie dużo roboty w tym tygodniu i jak na złość akurat teraz dwójkę dzieci na głowie. Boskoooo...:/

Ale mnie Mąż urządził... Zabrał smoka ze sobą do pracy. Miał go w plecaku jak szli do lekarza i mi nie oddał.
Nuśka walczyła dobre 15 minut. Ryczała jakby ją ze skóry obdzierali.
A co jak co, ale głosik to ona ma. Ale skapitulowała i śpi. Ciekawe na jak długo... Może to dobry moment na pozbycie się smoka?...
Tylko ten tydzień i tak ciężki będzie. Nie wiem, czy chcę sobie ryki dokładać. Możecie mi powiedzieć, jakim cudem ja pracowałam z dwójką w domu??? Dziś jeszcze obiadu nawet dla nich nie mam, a sama jem dopiero drugie śniadanie...:/

troche wizyt nam sie dzisiaj nazbieralo:-) naliczylam 5:-)
kasiulek ja czesto mam takie bole,pytalam sie lekarza i normalne.warto jednak sprawdzic;-) tez planuje zrobic 3D/4 d ok 25-26 tydz na pamiatke:-)
jolcia gratuluje udanej wizytki;-)tez mialam robione dopochwowo ale w 15 tyg.kazdy lekarz robi inaczej.nie ma sie czym martwic;-)
ewula to trzymam kciuki:-) ja dopiero na 20

reklama
Ja będę mieć połówkowe w połowie listopada :( Nie doczekam się :p
A wizyta normalna za 2 tygodnie dopiero. Ech...

Mąż mi wczoraj powiedział, że mogłabym już urodzić, bo ciągnie mu się strasznie ta ciąża :p

Dzieci śpią, jedno zlecenie do pracy skończyłam, jeszcze dwie książki na ten tydzień mi zostały. Uff... Może dam radę. Oby codziennie tak spały :)

Do góry