reklama
Jolcia_
Fanka BB :)
mouse dziękuje! Żyje nadzieją że już za niedługo minie...
Secteto też po rzyganiu jestem... Taka pyszna buła z pasztetem była i się zbyla, no po co jeść... Migdaly bardzo lubie ale nie zauważyłam aby jakoś minimalizowaly mdłości...imbir dla mnie to coś niejadalnego, wiedziałam już o tym przed ciążą.
Tak mi burczy w brzuchu muszę coś zjeść nie zasne z takim ssaniem w brzuchu...
Secteto też po rzyganiu jestem... Taka pyszna buła z pasztetem była i się zbyla, no po co jeść... Migdaly bardzo lubie ale nie zauważyłam aby jakoś minimalizowaly mdłości...imbir dla mnie to coś niejadalnego, wiedziałam już o tym przed ciążą.
Tak mi burczy w brzuchu muszę coś zjeść nie zasne z takim ssaniem w brzuchu...
Mrowkaa
Mnie też ssie strasznie...idę sobie bułkę zrobić z jakimś twarożkiem może...obawiam się jakie będą rezultaty
Jolcia_
Mrówka smacznego! Ja sera białego nie jadam uraz po szpitalnej diecie:| spróbuje jeszcze z tym pasztetem bo to mi jedynie smakuje...
Mrowkaa
Jolcia-pasztet brzmi kusząco, też bym zjadła ale akurat nie mam. Jutro się po niego wybiorę! a stojąc przed lodówką zdecydowałam się jednak na dżem truskawkowy:-)
secreto - dzielnego masz męża:-)
secreto - dzielnego masz męża:-)
Jolcia_
Secreto też mam piesie tak nosi śmieci z podwórka że mąż musi bidulek codziennie po pracy jeszcze w domu odkurzac... Jeszcze Frajda jest chora i trzeba jej ucho czyścić i kropce i zastrzyki dawać... Kiedyś wszystko przy niej robiłam ja teraz też mąż przyjął opiekę i pielegnacje nad Frajdusia...
Mrówka wpadaj do mnie pasztetu ci u mnie pod dostatkiem;-).
Mrówka wpadaj do mnie pasztetu ci u mnie pod dostatkiem;-).
Ostatnia edycja:
Mrowkaa
secreto - oj..no chłopina się stara przynajmniej;-) a znam takich co nawet etapu starania się nie osiągają- oczywiście nie mówię tu o moim mężulku, bo on wszystko potrafi ;-)
reklama
lacze sie z Wami,choc widze u mnie duza poprawe,wczesniej nie przyswajalam dosłownie NIC
ja przez miesiac jadlam tylko bulki z twarogiem i zoltym serem,pamietam ze jak zjadlam raz pasztet to nie mialam go nawet minuty w sobie...
teraz codziennie na sniadanko wcinam paprykarz:-)
ostatnio nie moge jesc kolacji,co zjem ok 20-21 idzie do... tylko obiad mi sie przyjmuje,sniadanko czasami...
dzisiaj na wadze znowu -0,5kg, wiem ze nie stane sie zaraz chudzielcem ale boje sie ,ze nie daje dzieciaczkowi wszystkiego co powinnam:-(
ja przez miesiac jadlam tylko bulki z twarogiem i zoltym serem,pamietam ze jak zjadlam raz pasztet to nie mialam go nawet minuty w sobie...
teraz codziennie na sniadanko wcinam paprykarz:-)
ostatnio nie moge jesc kolacji,co zjem ok 20-21 idzie do... tylko obiad mi sie przyjmuje,sniadanko czasami...
dzisiaj na wadze znowu -0,5kg, wiem ze nie stane sie zaraz chudzielcem ale boje sie ,ze nie daje dzieciaczkowi wszystkiego co powinnam:-(
Podziel się: