reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

reklama
arania zaraz za stacja benzynowa Jurek trzeba skrecic na dol i tam na samym dole jest bojsko i moj dom. Jest to troche taka dziura, bo nawet zasieg mam tylko na parapecie, no ale zawsze to lepiej niz w malym mieszkaniu i do wszystkiego mozna przywyknac :-)

Zgadzam się, że mieszkanie na swoim jest o niebo lepsze od mieszkania, najgorzej u kogoś...
Nigdy jeszcze nie zjeżdżaliśmy tamtą drogą, ale może kiedyś:-)
A do nas na skróty najlepiej skręcić w drogę naprzeciwko stacji w dół, mija się Maciejowice:)

A pochwalę się Wam, w maju przenieśliśmy się na własne śmieci, nie wszystko jest skończone, bo brak czasu i takie tam, i tak szybko okazało się, że spodziewamy się dziecka:)

Też zrobię, bo mam ochotę na coś kwaśnego:rofl2:

Jak mi mój kochany tydzień temu zrobił zupę ogórkową to szalałam ze szczęścia. Zjadłam trzy talerze na raz :)

Arania - Szukałam jakiś informacji o Tobie, ale nie widziałam Ciebie w tabelce marcówek. A wydaje mi się, że jesteśmy w podobnej sytuacji. Bo to też Twoje pierwsze dziecko. A ile masz lat?

Ostatnia edycja:
Violet85 mam nadziej ze masz racje :tak:

Ja jak zaczelam, wtedy wciagnely mnie te ciewostki ktore czytalam w lekturach... Jestempo Bankowosci,skonczylam w 2009r. ale i tak siedze za granica od 2 lat.... Mieszkalam w Warszawie 7 lat,moglam pracowac w Banku,ale za marne grosze. Kiedys banki to byly powazne instytucje,a teraz dzialanosc gosp. Narzucaja sprzedaz. Masakra

Tu chociaz mozna dobrze zarobic. A co do dzieciakow,spokojnie mozna rodzic... Masz rodzinne 500zl,niewiele jak w Polsce ale cena pampersow,mleka itd spokojnie wystarczy ci ta kasa na caly mc.

Muszę się wam jeszcze przyznać, nigdy nie przepadałam za kryminałami, a teraz je pochłaniam!
szukam kontynuacji książek
Ale nie takie delikatne kryminały, ale z grubej rury, o pracy koronera, lekarza sądowego itp.
Jeszcze zauważyłam jedną rzecz, Kraków jako duże miasto to .... kurde książek nie ma!!!!!!!!!!!!!
Moja rodzinna biblioteka miała wszystkie tomy jednej autorki, bez problemu można było znaleźć tytuł.

A od roku jak mieszkam w Krakowie, to mam już chyba 3 różne karty i za cholerę nie mogę znaleźć kontynuacji! No co za !!!
Musiałam znaleźć jakiś zamiennik, nie jest tak dobry jak Patricia Cornwell (seria o dr scarpecie), ale Karin Slaughter może ujdzie... początki zawsze są trudne. Dopiero przeczytałam jedną....

A wy jakie ksiażki czytacie?

jestem ponownie,troszke was podczytuje robiac leczooo:-)i nawet z kielbaską choc wstrecik do miesa dalej jest. mialam robic juz wczoraj ale trzeba bylo zjesc wczesniejszy zapasik zupy:-)
dzisiaj ciezki dzien,od rana wymiotuje:(a mialo byc lepiej....
moj tak samo wychodzi na zakupki z karteczka a i tak telefon co 3 min czy to napewno to:-)
ewa ale bym sie usieszyla z tych pierozkow,pychota:-)mama za daleko i nie przywiezie:-(
jolcia gratuluje pasji!!!!i zycze sukcesow:-) powiem szcczerze ze ja zaczelam sie juz cieszyc po ostaniej wizycie,dostalam jakiegos wewnetrznego spokoju:) wizyty naprawde dzialaja cuda,jak zobaczy sie te machajace raczki i nozki to swiat sie tylko na tym konczy:-)
jagna ogorkowa mmmmm,moj sie smieje ze co nie siedze u was to musi na zakupki leciec:D teraz po ogorki:D
flower sliczne torciki:)

reklama
Do góry