reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Tymuniek trzymam kciuki za wizyte, bedzie dobrze:):):)
Mouse ja jestem w 8 tygodniu i lekaarz zalecil to badanie genetyczne miedzy 1, a 10 września. Bede dzwonic aby sie zapisac bo w polmedzie tylko jeden lekarz robi to badanie.
U mnie taki upał, że ledwo zyje... A tu na spacer powinnam sie z Alutka wybrać, ale sił brak:/
Wmusiłam w siebie bułke z pomidorem i nawet smakowalo:):)
prawdopodobnie dzis wieczorem wybywam do rodzinnej miejscowosci:):):) do Mamci i beda pierogi i leczo i kopytka:):):):) 10 dni w moim ukochanym DeTe :):):)

reklama
pinki dziekuje i ja rowniesz wszyskim tego zycze! no fakt tego stanu nie da sie z niczym pomylic:-) nie moglabym nie wiedziec o ciazy:) choc sa dziewczyny ktore maja mniej objawow. zgadzam sie to mulenie jest straszne,juz lepsze wymioty:-)jak o brzmi:blink:zastanawia mnie z czym sie wiaze ten wstret do miesa ,wczesniej uwielbialam wszystko co miesne bylam prawdziwym miesozerca:-)

Dziewczyny dzwoniła do mnie położna że lekarz zszedł z oddziału a inny robi dużo zabiegów i na jutro mam przełożone usg:wściekła/y:.

Mouse ja mieso jadlam sporadycznie jakos za nim nie przepadalama teraz czasem mam ochote na schabowego, wedliny i inne takie miesne przysmaki:) A co do wymiotów to wole to mulenie bo przy rzyganiu to od razu mdleje. Chcialaby sie poczuc tak choc na chwilke normalnie :)

jolcia naprawde te upaly nas wykoncza:-( juz zazdroszccze tych pierogow i lecza:) mmmmmmm :-):-):-) u mamusi to u mmamusi:-)
ja teraz w sobote wychodzilam za maz,ledwo wytrzymalam w tym upale ale i tak byl to najwspanialszy dzien w moim zyciu:-):-):-) teraz to bym tylko zmienila sukienke na inna,luzniejsza w tali:-)

reklama
Mouse no mam nadzieje, ze drugie bedzie jak pierwsze, czyli grzeczniak ale podobno drugie to odwrotnosc pierwszego, to nie pospię.........

Ja mam pewnosc, ze moj dzidziek zyje no tak mnie rzygawki meczą, ze chyba jest gorzej, nic mi sie nie poprawiło :crazy: wykoncze się niedługo :-(

Do góry