reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Mouse23 - mnie Pani dr właśnie zapisała wczoraj na takie USG genetyczne - mam się u niej pojawić w 13 tygodniu czyli to wypada 27 sierpnia.

Widzę że dzidziusie nasze idą łeb w łeb :-) Pozdrawiam.

reklama
babygg nietoperz o nie ale musiała się wystraszyć!
pinki świetne zdjęcie usg wyraźne bardzo!dzięki za miłe słowa:)
mouse gratuluje udanej wizyty!

Tymuniek kciukasy!!!!!
Koti widziałam juz to zdjęcie, rozwala mnie :-) zeby było jasne kto rzadzi :)
mouse ja mam genetyczne w 13 tyg. juz jestem zapisana....mam stersa.............

Moj Kurczak jeszcze spi :szok::szok::szok::szok:

pinki czyli to takie standardowe badanie:-) bo juz sie balam ze cos nie tak i dlatego mnie wysyla, obliczylam ze u mnie tez jakos 27-28 by wypadalo to genetyczne:-)idziemy prawie rowniotko,jeden dzien roznicy:) jak sie czujesz ?ja widze duza poprawe ,nie mam juz calodziennych mdlosci i wymiotow,tylko 2-3 razy dziennie.

mamusia synka no wlasnie ja tez mam stresa od kiedy mi powiedzial o tym usg... wszysko bedzie dobrze napewno:-):-):-) musi byc:-) to masz spioszka malego,moze drugi dzidzius tez bedzie lubial sobie pospac;-)
tymuniek zobaczysz zobaczysz:-):-):-) trzymam kciuki!!!!

Dzień dobry :)

U mnie kompletny brak apetytu i zero mdłości. Jedzenie jest mi zupełnie obojętne. Zrobiłam sobie przypomnienie, że trzeba zjeść, bo ja o tym zapominam. :happy:

Czyli jednak masz objawy ciążowe ;)

pinki czyli to takie standardowe badanie:-) bo juz sie balam ze cos nie tak i dlatego mnie wysyla

Pewnie, że standardowe :) Potem jest jeszcze ok. 20 tygodnia tzw. połówkowe :)

Ja będę szła na to genetyczne koło 13 tygodnia, żeby dziecko było już dostatecznie duże, bo poprzednio byłam w 12 i musiałam przyjść tydzień później, bo jeszcze było za wcześnie :)
Ale najpierw czeka mnie jeszcze pierwsza wizyta ;)

Gratuluję wszystkich udanych wizyt! I zazdroszczę ;)

mamusia synka no wlasnie ja tez mam stresa od kiedy mi powiedzial o tym usg... wszysko bedzie dobrze napewno:-):-):-) musi byc:-) to masz spioszka malego,moze drugi dzidzius tez bedzie lubial sobie pospac;-)
tymuniek zobaczysz zobaczysz:-):-):-) trzymam kciuki!!!!

Mam taką nadzieje...dzięki kochanA;-)

pinki czyli to takie standardowe badanie:-) bo juz sie balam ze cos nie tak i dlatego mnie wysyla, obliczylam ze u mnie tez jakos 27-28 by wypadalo to genetyczne:-)idziemy prawie rowniotko,jeden dzien roznicy:) jak sie czujesz ?ja widze duza poprawe ,nie mam juz calodziennych mdlosci i wymiotow,tylko 2-3 razy dziennie.

Tak, standardowe, między 12 a 14 tygodniem wykonywane. Powiem Ci że czuję się jak "kobieta w ciąży" :-) baaaardzo mi się spać chce, jak jestem głodna to mnie muli i jak pojem to tez mnie muli :-) no i powiem Ci że tak jak w pierwszej ciąży odrzuciło mnie totalnie od mięsa, na sama myśl chce mi się wymiotować. Ale jeszcze nie wymiotowałam :-) A poza tym to baaardzo się cieszę ze swojego stanu i jestem dobrej myśli. Tobie i wszystkim dziewczynom życzę również radości ze stanu błogosławionego :-)

reklama
Hej dziewczyny u nas tez grzmiało i padało nie potrafię pozbierać myśli dziś mam wizytę ciekawe czy w pęcherzyku coś się pojawi ryczeć mi się chce:-(Mały dziś mówi mamo masz tam dzidzi ja mówię mu że tak a on a gdzie idziemy a ja ze do lekarza muszę iść a ty do przedszkola a on; po co do lekarza idziesz a ja że lekarz powie czy dzidziuś jest zdrowy czy chory a on :mamo dzidziuś zdrowy jest i dał buziaka dla brzuszka gdyby nie on to bym chyba zwariowała dzieci takie szczere są:)

Słodki maluszek, dzieci potrafią poprawić nam humor:-D
Moja córcia dziś mi zrobiła pić, bo rano nic nie mogłam powiedzieć. Byłam u internisty i dala mi tylko engystol. Ale mam to od klimy w aucie:wściekła/y:
Witam wszystkie nowe mamy
Tymutek trzymam kciuki:-)

Do góry