reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

.:. Mamusie marzec 2014 .:.

Koreczek - olej głupich nie sieją...sami się rodzą. Szkoda języka i nerwów i czego tam jeszcze...
19ania19 - ale patrzyłaś na tą stronę :confused: Toż na prawdę można się nieźle pomylić,.... chociaż nie powiem jak nic siusiora na ekranie widziałam a przecież sama chciałam pipkę...więc już nie wiem....ale racja..spokój mnie uratuje i te 9 dni wytrzymam :tak:
A JA NIE MAM TLC :-:)-( a szkoda, bo uwielbiałam porodówkę :blink: oglądać ...

reklama
Tylko to takie meczace jest. Bo co ona sobie mysli? Uwaza sie za lepsza ciagle, bo ja w ciazy, bo wpadka, bo przed slubem a bo mlpda jestem, ale zapomina ze sama ma corke... w ogole jak mialam 14 lat to powinnam dziscko urodzic weslug niej. Ciekawe troche. Zjadlam cos nie taki bylam na podworku nie zdazylam poleciec do lazienki i zwymiotowalam na trawe, a ona to widziala i pozniej kazdy patrzyl na mnie i nawet obca baba aie mnie czepila ze taka mloda i w ciazy, ciotka sama tak mowila do mnie. Ciekawe, dziewica w ciazy.... problemowa baba.

Ogladam trudne sprawy i.... rozwalil mnie dzisiejszy odcinek :-D kobieta na stacji benzynowej odkupila niby tablet, facet zamiast sprzetu wcisna jej lusterko w pokrowiec i zaplacila dwie stowy, do tego nie zatankowala i w pewnym momencie samochod sie zatrzymal, a ona ze samochod aie zepsul:-D a z ttlu 7 letnia corka mowi: mamo dlaczego kupilas to lustro? I paliwo ci sie akonczylo... haha! Pozniej sytuacja w szkole, poszla na apotkanis z nauczycielem i z pretensjami mowi dlaczego ta wycieczka tak daleko ze do Australii, a maz czy to partner mowi: kochanie ale Wieden lezy w Austrii...:-D rozwalila mnie ta kobieta:-D

Cześć dziewczyny

Zmierzyłam wczoraj wieczorem z ciekawości brzusio centymetrem i mam już 92 cm,przed ciązą było cos z 76. Ciekawe na ilu się skończy;-)

Jakość nie mam ostatnio na nic czasu, Zuzia do przedszkola nie chodzi bo po tej salmonelli rodzice się chybą boją ,dzieciaków jest dosłownie garstka. Nie puściłam jej bo nawet nie ma się z kim bawić.
Ale za to ja mam więcej roboty bo musze jej zabawy wymyślać obiad, zakupy, sprzątanie itd i praktycznie po całym dniu o 22 padam jak dziecko i zasypiam w 5 minut.

A my dziś na półmetku :happy::happy:.
O widzę, że łazankowo się zrobiło :-D. Ja też zawsze robię ze świeżej kapusty i z pieczarkami :tak:.
Ale wy już nakupowałyście :szok:. Ja czekam na potwierdzenie płci i zastrzyk gotówki (tu się mogę nie doczekać) :) Ja póki co takie drobiazgi mam, z ciuchów nic:baffled:.

Katerine mój mężuś tez tylko raz poczuł maleństwo w brzuchu jak fikołka robiło:tak:, a tak jak tylko przyłoży dłoń to cicho i jak mówi do brzusia to też się dzidziuś uspokaja :tak:. I też się śmiejemy, że będzie usypiał;-).
marcia widzę, że nocny tryb ci się włączył. Ja na szczęście zasypiam po siku.

siasia fajnie że wszystko ok, no ja też jestem ciekawa czy mój dzidź pokarze się dzisiaj na badaniu:happy:.

Jo_asia same pyszności. Zróbcie więcej to podeślę swój adres:-p

małpawzoo dobrze, że u was wsio dobrze:tak:

jagna
my już się martwiłyśmy tu o ciebie. Dobrze, że już wszystko ok. To w końcu od czego to omdlenie i kiepskie samopoczucie?

Moniqaa ja też mam te próbki, ale nie wiem czy będę używać, bo j&j ma raczej kiepskie opinie. Ale za free więc nie narzekam :tak:

nieznajoma
mnie w niedzielę bolał lewy pośladek, normalnie chodzić nie mogłam, promieniowało na całą nogę i lewe biodro. Nie mam pojęcia co to mogło być.

A ja dziś na 16.20 mam wizytę. Już tyyyyle czasu nie widziałam maleństwa (ze 2 miechy). Trochę się stresuje i ciekawa jestem czy chłopak się potwierdzi. Dobrze ze czuje już ruchy bo umierałabym ze strachu przed ta wizytą. Trzymajcie kciuki. Ja tez trzymam && za wizytujące dzisiaj:tak:.

Od czego nikt nie wie:wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: Tak bywa usłyszałam od internisty i od ginekologa, wyniki krwi mam dobre. Mam nie stać nieruchomo, tylko deptać z nogi na nogę, w kolejce
Wczoraj moja córcia poczuła kopniaka, jak się przytuliła buzia do brzuszka

Młodamama nie chciałam Cię atakować, jak się tak poczułaś to przepraszam. Poprotu stwierdziałam fakt, że też nie ma co zaraz stawać się starą klempą :-) bo się jest w ciąży. Oczywiście jak nie ma przeciwskazań, jak są to trzeba być bardziej niż ostrożnym. Ja narazie nie miałam żadnych sensacji, więc też może mam inne spojrzenie.

Koreczek, zawsze w każdej rodzinie trafi się jakaś taka "łajza" i klops...
Młodamama no są 3 kombinezony bo tak wyszło. Jestem niepoprawna, później i tak sprzedam i tak.
Aneta znalazłaś kombinezon??:-D

cieszę się, że nie tylko ja kupuję...może ciut za dużo. Bo myślałam, że tylko ja mam "z deklem"

ciekawe jak tam Moniqaa...

reklama
Do góry