reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Odpowiedz w temacie

Milenko dopiero odpisuję bo pochłonęło mnie dzisiaj sprzątanie, pranie, prasowanie i gotowanie ale już wszystko ogarnęłam :happy:.

Jeśli chodzi o prezenty to u nas od dwóch lat starszy męczy o xboxa :cool: do tej pory udawało mi się wybijać to chłopakom z głowy ale podobno w tym roku mikołaj ma miękkie serce i ma być xbox dla całej rodziny :cool2: tylko ciekawe co ja z tego będę miała...

Nasze dzieci są praktycznie w tym samym wieku i ostatnio ciągle słyszę od starszego że chciałby być Hubertem, bo mały to ma fajnie (wszyscy go na rączkach noszą, ma fajne ubranka, fajniejsze zabawki i jest taki malutki że mieści się w różnych zakamarkach - wszedł wczoraj pod łóżko :shocked2:) tłumaczę mu że Hubert na pewno chciałby być taki duży jak starszy braciszek itd ale nie wiele to pomaga.

Więc przechodząc do sedna też staram się kupować raczej praktyczne prezenty ale do tego musi być zabawka choćby niewielka. Nasi synowie mają po 7 lat i myślę że Mikołaj może jeszcze obdarować ich czymś co będzie dla nich przyjemne a nie tylko praktyczne ;-) zwłaszcza teraz kiedy mają młodsze rodzeństwo i na pewno są trochę zazdrośni.

Mały po dwugodzinnym lulaniu w końcu zasnął, nie wiem co się z nim dzieje od paru dni a był taki grzeczniusi.

Do góry