reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

reklama
Truskawkowa u mnie 5 noc bez mleka :tak: Też liczę, że idzie ku dobremu :-D
Moja nie śpi od 6 i pójdzie na drzemkę przed 11. Ale ostatnio śpi po 2 godziny w dzień, więc nie jest źle.

Zrobiłam wczoraj 20 słoików ogórków, a to dopiero początek :-p

Mika - zdrówka!!! Jak się czujecie?

U nas codzienna orka :-( Cały dzień użerania się z niszczycielskimi mocami. Miało być coraz lepiej po skończonym roczku ale jakoś idzie w drugą stronę.

Nocka nawet, nawet ok. Ja przyblokowałam wszystko chyba Pepsi. F jakoś sie trzyma. Od 22 nie było żadnych niespodzianek.

Byłam z Nim jednak w GP - wirus panuje i dopadło i Jego. Lekarz powiedział, że jeśli nie przejdzie do 3 dni to do szpitala. Moje wczorajsze perypetie to chyba z nerwów bo nic mi sie nie dzieje.

reklama
Mika oby się obyło bez szpitala. A widzisz jakąś poprawę?
Jak to jelitówka to też mu możesz dać wygazowaną Pepsi.

Truskawkowa to mały ma spanie :szok:

Ja dzisiaj jakaś zdechła jestem. Duchota straszna u nas, chociaż słonka nie ma, ale ponad 30 stopni jest.
Dobrze, że z rana obiad ugotowałam. Może komuś leczo WP_005134.jpg

Załączniki

• WP_005134.jpg
    WP_005134.jpg
    19,9 KB · Wyświetleń: 31
Do góry