reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

Chyba przez ten upał wszystkie padły ;-)
I nas 35 st w cieniu. Chłopcy się z dziadkami bawią a ja uciekłam do domu gofry smażyć. Teraz wcinam razem z zimnymi truskawkami. Mniam!!!

reklama
Może już to pisałam ale nienawidzę takich upałów a ostatnio w Polsce to pogoda ze skrajności w skrajność popada. Albo jest upał albo ziąb:crazy:

Dziewczyny chyba muszę Wam podziękować bo dzięki temu że piszecie o dramatach przy kąpieli, czy szczypaniu i gryzieniu nie rwe włosów z głowy gdy Kubuś zaczyna wyć w wannie albo szczypie kogo popadnie.

Piszę już z auta :) jesteśmy w drodze i odezwę się za dwa tygodnie. Trzymajcie kciuki żebyśmy szczęśliwie dojechali bo jak narazie to leje wieje błyska i jest mało przyjemnie.

H śpi a K ma sto pytań na minutę .
Już myślałam że dzisiaj z wyjazdu będą nici bo H biegł i nadział się na ostry róg łóżka w sypialni bałam się czy żebra nie złamał bo piszczał i wił się z bólu. Krecha jest konkretna obdarta na szczęście po godzinie już biegał i skakał.

Trzymajcie się cieplutko i do napisania ☺

My też już na urlopie. To co się działo w kierunku morza to masakra. Korki po kilkanaście kilometrów - dobrze, że my w góry :) odezwe się w miarę możliwości. Pozdrawiam

Taaaaa pewnie, wszystkie wyjeżdżają [emoji24]. Jeszcze jutro Agunia.

Jak tak dalej pójdzie to nam kwietniowki padną [emoji37]

A tak na serio to życzę Wam dużo słońca, grzecznych dzieciaków i dużo wypoczynku . A "po godzinach" zimnych drinków.

Mika - spokojnie nie zostaniesz sama ;-)
Udanego wypoczynku dla wszystkich urlopowiczów. Trzymam kciuki, żeby dzieci były grzecznie a pogoda idealna.
Mnie upał wykańcza, a tego dzisiaj byliśmy u teściów i mam serdecznie dość ;-) oby dzieci ładnie spały i pozwoliły mi podładować baterie.

reklama
Do góry