reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

.::: Mamusie kwiecień 2014:::.

AguniaGR u nas ogórki też są hitem :) widzę, że kwietniowe pociechy mają podobne upodobania. Mój K też ciągle coś ma w buzi a przebywanie na działce jest superanckie tyllo Mama ciagle coś zabiera :) Też się zrobił bardzo przytulasny. I zaczyna się interesować maskotką do spania :)
Nocka fajnie tylko zostało nam nocne nodstawienie cyca i to jest ogromną rozpoczą.

reklama
Jestem i ja. Dzień deszczowy to i humoru brak [emoji17]. F stoi przy drzwiach i wyje bo chce na spacer. Według prognoz ma przestać niedługo padać ...

U nas też pogoda paskudna więc to plus zęby dają niesamowicie marudnego O... przechwaliłam go chyba :/ dzisiaj zaliczyłam wszystkie obuwnicze w mojej "metropolii" żeby kupić mu kalosze i NIE MA. Ostatnią deską ratunku jest tesco, więc jak wstanie to podjedziemy, to chociaż po podwórku pochodzi spokojnie, bo ciężko przekonać 15 miesięcznego kawalera do spacerowania po kostce skoro w trawie, piaskownicy i grządkach jest tak wspaniale...
PS. Mój majster udał się na wczasy. Oczywiście poinformował nas o tym, jak mu się chyba telefon czerwony zrobił od nieodebranych połączeń i smsów... Wraca w środę i w tym tygodniu "naaaapeeeewno skończy". Słyszę to od maja...:wściekła/y:

Hej dziewczyny gdzie się podziewacie? Wątek nam umrze jak tak dalej bedzie:-(

Mika i jak udało się wyjsc na spacer?

Agunia super że wypoczęlaś:) A z czym tatus sobie nie radził?

Viltutti a to Ci dopiero "sprytny" majster:no: Uwielbiam takich ludzi. Nic tylko zapłacic tyle na ile sie staraja.
Edysiek, Ancona, Milenka, Marcia do raportu:)

Kroczek - udało sie na szczęście bo kota w główkę moje dziecko dostawało.

Dodatkowo "matka Polka" doznała luksusu w dniu dzisiejszym [emoji38] ponieważ M wrócił z pracy o 16 i zaliczyłam fryzjera bo zarośnięta byłam jak dzika świnia [emoji12] i samotnie bez wózka u nogi polatałam sobie po sklepach. W sumie nic szczególnego nie kupiłam ale humor mi wrócił [emoji41]

A u O. od wczorajszego wieczora gorączka :/ żadnych innych objawów tylko to, więc obstawiam że zęby. A tak fajnie było, a teraz dostaję gęsiej skórki na myśl o tym jak przetrwamy ten dzień

Dołączę do porannych skowronków. Moje dziecko obudziło się o 4.30 i darło pyska jak opętane. No i durna matka dopiero o 5.30, jak już podała mu leki przeciwbólowe, domyśliła się, że może dziecię chce jeść:baffled: Do tej pory uwierzyć nie mogę, że mój niejadek zrobił nocną awanturę, bo był głodny :szok:

Agunia to nie nocna awantura, tylko awantura o świcie ;) nie chciał dnia marnować. Moja w miarę fajnie spała. Za to w dzień nadrabia.

Viltutti oby spokojny dzień przed Tobą był ;)

Mika czasem tak nie wiele trzeba do szczęścia ;)

reklama
Milenka i Marcia rzeczywiście zaginęły :-(
U nas pogoda do bani i humor podobnie. Chłopcy trochę lepiej ale katar nadal jest.

Ostatnia edycja:
Do góry