reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

HAHAH JAM wlasnie myslalam o tych zdjeciach, ktore wrzucilas:-) Moja tez sie tak wietrci, ze w trojke bysmy niemogli spac. I ja tak jak Ollena - nie lubie jak ktos mnie dotyka jak spie:-)

Nikola - pierwsza tez mialam CC. Wspominam super i bezbolesnie, ale nie jest powiedziane, ze teraz tez tak bedzie. Coraz czesciej mysle, ze gdyby mi pozwolili, to teraz chcialabym sprobowac rodzic SN...no ale tak nie bedzie, wiec trudno.

Ide sie zdrzemnac, Melisa spi juz od godziny, wiec musze sie pospieszyc:-)

reklama
Iza odpoczywaj kobietko, jak najwięcej :-):-)

Pierwsza powita dzidzię: Iza, następnie Sweet po niej Ollena potem chyba ja ?
Jakoś tak wychodzi :) Odstępy wszystkie mamy niewielkie od swoich terminów :D :-D

Idę sobie
Ciao
mam nowych sąsiadów mają dwójkę małych dzieci jupi jej
całą noc skrobali ścianę szpachelką :wściekła/y:i czekają nas za ścianą liczne remonty ...
u mnie na piętrze to każdy ma dwójkę :D :D

Ostatnia edycja:
Nikola wspolczuje boli, ja posprzatalam jeszcze jedna polke wysoko i boli mnie cala prawa strona, biodro szczegolnie, ledwno laze.
JaM dobra kolejnosc chyba... Aldo jest po Tobie?

My mamy teraz dlugi weekend, mm bedzie sie z nami nudzil i pewnie bedzie kombinowal samotne wyjscia...eh.

Hej Dziewczyny - my od samego rana na nogach ;) Już byliśmy 2h na rowerku - znaczy Szymek jeździł na swoim biegowym, a ja za nim człapałam, zakupy też zrobiliśmy i zaraz się za obiadek zabieram - dziś schabowe, ziemniaczki i mizeria - Szymek uwielbia mizerię :) Jutro mój mąż znó pizzę robi, bo brat mój przyjeżdża ;P i jutro mają zamiar z Szymkiem rano na basen pojechać - chyba i ja sobie dziś wezmę podwójną dawkę lacibios femina i pójdę, a po basenie się wysparuję Clotrimazolem hahahahaha - żeby nic nie podłapać, bo co prawda basen mamy czyściutki, XXXI wiek normalnie, ale czort wie ;P
ale strasznie mnie korci, żeby sobie popływać ;]

Rysia basen regularnie wskazany w ciazy i niczym sie nie smaruj na zapas. nie siadaj nigdzie i nie bedzie problemu. ja nue lubie krytych baseniw no i stroju brak na wieloryba;)

ollena nie zawsze wskazany ja w pierwszej ciąży miałam całkowity zakaz od gina ze względu na nawracające infekcje w tej ciąży też nie będę chodziła bo się boje infekcji
rysica no to małas miłe przedpoługnie

no ja o dziwo w tej ciazy zero infekcji a przed ciaza bardzo czesto,dziwi mnie to:-)

przywiezli nam nowe kanapy,jeszcze w pudlach ale ciekawe jak wygladaja:-)

Nikolaa szubko wybraliscie imiona, super! Ja ciagle dla dziewczynki nie mam:(

Ostatnia edycja:
ollena no mieliśmy w sumie 16 miesięcy na planowanie zanim zaszłam w ciąże... Maksymilian nam się zawsze podobał a Liliana to tak jakoś nam tez się obojgu spodobała...kanapy powiadasz widzę że masz sydrom wicia gniazdka pochwal sie jak rozpakujesz ..a co do infekcji to nic przyjemnego wiec wole unikać wszelkiego ryzyka

[etapy związku:
I wspólna kołdra
II dwie kołdry
III dwa łózka
IV dwa pokoje
V dwa domy] ;-)

Hihi....to u nas było tak (a teraz jest 13 lat po ślubie) -
1 łóżko 1 kołdra
1 łóżko 2 kołdry
1 łóżko 1 kołdra:-) i tak jest cały czas.

Zdarza się oczywiście czasami, że śpimy oddzielnie, jak Piotrek jest chory, albo jak jedno z nas jest chore, to się wynosi z łóżka, żeby nie zarazić drugiego.

A ja obebrałam wyniki moczu i...SĄ IDEALNE!!!!!:-):-):-)....JUŻ DRUGI TYDZIEŃ Z RZĘDU!!!!!

IiM - odpoczywaj....a zaraz..no prawie zaraz po Tobie moja kolej:-)...i już nie mogę się doczekać:-) Poziom ewentualnego strachu przec porodem - na chwilę obecną - ZERO:-).

Zrobiłam zakupy, odebrałam wiosenny płaszczyk z pralni, wyniki z laboratorium, teraz chwilka z herbatą i zaraz idę do ogrodu poprzycinać krzewy. Piękny dzień dzisiaj.

Ostatnia edycja:
reklama
sweety - ja wrócę do jednej kołdry jak zszyje dwie w jedną ;-) jak mi się młody pakuje do łóżka i chce pod moją kołdrę to jest ciężko, normalnie jest tak że każde z naszej trójki ma swoją dużą kołdrę :-D

Do góry