reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

Dzieki Rysia, fajnie, ze Ci sie podoba. Na zywo jest duzo ladniejszy niz na zdjeciu. Nie widac takich zagiec na materiale jak na zdjeciu.

U nas sukces - mamy pierwsze siku na nocniku:-) Zobaczylam, ze melisa chowa sie i mowi do siebie sisi, wiec szybko ja posadzilam na nocnik i sie udalo. Oczywiscie byly owacje i brawa...moze w koncu zalapie:-)

reklama
IiM naroznik super!!! widze go w wielkim salonie z kolorowa sciana;)
Gratuluje siku!
U nas tez nie robia testu z glukoza, ale nie przejmowalam sie tym nigdy.

My zalatwalismy sprawy z auten, przeglad mamy na 22 marca, do tego czasu musimy odcykac samochod, ciekawe ile nas to wyniesie..

Dobry wieczór,

IiM - fajny ren narożnik. My też mamy narożnik w salonie, ale skórzany.
A ja po wizycie u gina - zastój jest, ale mniejszy, ważne że wyniki moczu i krwi są dobre, nawet bardzo dobre. Wszystko w normie:-). Widziałam twarzyczkę Pawełka:-).
Szyjka w normie, ale miękka no i Pawełek ma główkę nisko, wiec mam przykaz więcej odpoczywać w ciągu dnia. A faktem jest, ze w tym tygodniu w zasadzie nie leżałam w ciągu dnia.

sweety super, ze zastoj mniejszy!! :-)
My tu musimy miec skorzane kanapy i bardzo ubolewam...zimne to to, nieprzyjemne i mam uraz juz teraz.

Ollena - a czemu musicie? Nie możecie mieć z innego materiału? Z powodu psa czy z innego powodu?

Sweety - jak pracowałam w bristolu, to siedziałam na krześle z prawdziwej skóry, nie ze skaju czy innego skóopodobnego g... i przyznaję CI rację, jest miękka, szybko się zagrzewa, nie odparza :) Lubiłam siedzieć w tym fotelu :)

Ja nie lubie. Ciotka moja ma prawdziwa skorzana i klna bo zimna i koce musza rozkladac zeby bylo przytulnie. Jedynie w lecie na upal dobre.
Rysia musimy bo takie sa w mieszkaniu juz w skladzie, teraz nam beda wymieniac i tez na skorzane i nie ma innej opcji. Tu wszystkie mieszkania maja w wyposazeniu skorzane.

Rysica nie mam pojecia, wszedzie tak jest, w UK jest to samo.. w mieszkaniach szczegolnie. Zreszta UK i IE maja ten sam wystroj wnetrz. skorzane kanapy, fotele, krzesla.. beznadzieja ogolna;) 2 lata i wszystko sie sypie, ale dobrze ze nam wymienia a nie wymyslaja, ze moga byc..

reklama
nikt o mnie nie pytl przez caly dzien??

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W DNIU KOBIET

miałam dzis robione usg i tyle sie dowiedzialam ze dziec zyje, sztuk jeden, lapalo sie co chwile za glowke na usg i machalo, dlugosc z nozkami 11,7cm co odpowiada 11tyg5dzien, lekarz sie tylko zasmial jak spytalam o plec, stwierdzil ze to po 20tygodniu,

nadrobilam wszystko, ale nie mam juz sily odpisywac bo tak jak wyszlam z domu przed 7, tak wrocilam po 21, jeszcze na urodzinach u Oliwki prababci bylam

Do góry