reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Mamusie jako ciężarówki po raz drugi :)

No niestety w Warszawie się zdarza, że odsyłają pacjentki. Tutaj też jeszcze 600zł za znieczulenie:-(

Pierwsze rodziłam z szpitalu gdzie zzo jest za darmo, może tam wrócę a i nigdy nie odsyłają rodzących!

reklama
no to juz masz szpital;)

Wlasnie jem obiad.... dziekuje za polecenie indyka z jablkami!!!!! do tego pieczone ziemniaki, miod w gebie, dawno nic tak dobrego nie jadlam! :-)))

Ostatnia edycja:
Smacznego wzajemnie!
Zeby moj Patryk jeszcze wszystko jadl co mu podam... moze mu dzisiaj jakims cudem te jablka z ziemniakami przemyce, nie wiem. On wszystko na wyglad.. a mieso bez panierki nie do tkniecia:(

Ale mi smaka robicie tym Indorem, musze zrobić koniecznie.

Smaczneoi i sama spadam jeść bo zaraz chłopaki wrócą.

No jestem... Przywiezli mi naroznik ( juz stoi w "sralonie" ), takie stoliki, ktore stawia sie kolo kanapy gdy sie np pije herbate, a lawy rozkladanej do rozmiarow stolu nie przywiezli. Maja jutro dowiezc, bo dostali wadliwy egzemplarz. Ja juz wszystko bedzie to cykne zdjecie i sie pochwale:-)

Nasz naroznik jest bardzo duzy - 3 na 2.75 metra. rozklada sie do rozmiarow duzego lozka i ma tez skrzynie na posciel lub inne rzeczy. Ogolnie jestem zadowolona, choc mam kilka zastrzezen, ale w sumie malo waznych. Poduchy w oparciu zamowilam dwustronne - z jednej strony gladki material jak na czesci do siedzena, a z drugiej wzorzysty - moge uzywac na zmiane jak mi sie bedzie podobalo.

Co do dywanow to jaj utro ide kupic taki bezowy z dluszym wlosiem, juz sobie wypatrzylam, ale czekalam na reszte mebli.

Kobietki moje kochane, wszystkiego najlepszego z okazji naszego święta :)))

Ja dziś miałam intensywny dzień!
Rano lekarz, ale tylko dała skierowanie na glukozę - ani na USG nie chciała mi dać skierowania, bo powiedziała, że ona isę nie będzie zagłebiać w moją historię - skierowanie na glukozę mi da i to wszystko. No więc pobrali mi krew, dałam cytrynę, i zrobili mi glukozę z cytryną - smaczne było z cytryną :D no i czekanie... i pobranie po 1h i po 2h... Teraz czekam na wyniki, przez neta będą. Teraz mąż pojechał do lekarza rehabilitacji od poniedziałku będzie na zwolnieniu :D i na 7:40 będzie miał rehabilitację, a potem do siostry...
A jutro ma wcześniej wrócić, i zrobić na obiad pizzę :D:D:D aaa i teraz będzie miał 2 tyg rehabilitacji, i później drugie 2 tyg, więc będzie w święta w domu HURRRA

Dziewczyny, a wiecie, ze w TR nie robia tego testu z glukoza...dziwne prawda. W Pl to przeciez standard. Badaja tylko cukier na czczo. USG robia co troche, a takich podstawowych badan nie robia. No nic juz sie przyzwyczailam i jestem na finiszu, ale bedac w ciazy z Melisa strasznie sie tym martwilam.

A w sumie, to wkleje juz teraz ta nasza kanape:-) Na podlodze mamy parkiet, ale ja za nim nie przepadam i rozloze jasny dywan zeby rozjasnic jeszcze troche ten pokoj. No i te poduszki moge ukladac jak mi sie spodoba i moga byc wszystkie gladkie lub we wzor. Melisa tak sie przejela nowym meblem, ze nie zasnela dzisiaj...

Jam daj znac jak bedziesz po wizycie.

Resim 086.jpg

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry