reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

mamusie grudniowe:)

Roni SUPERRRRRRRRRRR. Ciesze sie razem z Wami.
To znaczy ze przez jakis czas nie bedzie Cie na BB bo bedziesz baaaaaaaaaardzo zajeta:tak::-D:happy2:

Nieistotku bedzie dobrze. Ucaluj maluszka.

reklama
witajcie!

Roni suuuper!!:-D

Dzis bedziemy się gościć, teść kończy 50lat:happy2: Nawet obiadu nie muszę robić.. ach jak dziś mam dobrze. Ide zaraz z małym na spacer bo sie rozpogodziło:-)/

Udanego dnia dziewczyny.
Najlepszego dla maluszków

Cześć,
Już wyzdrowieliśmy, ale za to pozarażaliśmy babcie;jakiś potworny wirus:jedni wymiotują, inni mają biegunkę,ale wszyscy gorączkowali.Dobrze,że u dzieci przebiegło łagodniej, bez gorączki...

Muszę teraz nadrobić czytanie...

Pa

Roni, Marwac - odliczać godziny:-D cieszę się razem z Wami:tak:

Nonek - może w końcu jutro wpadniecie... obiecanki-cacanki;-) piwo się już chłodzi:-) zapraszamy
Lecę do sis na 9 dni tylko:happy2:

Witam wszystkich, wlasnie wrocilam...sama z Mercunia.

Mąz jeszcze we Wloszech bo sie okazalo ze zabraklo miejsca w samolocie i mu cos innego zroganizowali z przesiadka w Turynia. Szkoda gadac.

Jestesmy opaleni, bardzo zmeczeni i przeszczesliwi ze w domu i w normalnych temperaturach. Buziakuje i wpadne pozniej.
Dajcie jakiegos skrota co sie dzialo, pliss

dziekujemy za zyczenia Hanutkowe, w niedziele impra

roni ciesze sie razem z toba, suuper ze juz bedziecie wreszcie razem:-D

reklama
pingwinek ejo, witaj

ja ci skrotu nie dam bo sama ledwo nadazam z czytaniem

z newsew ktore pamietam

kate zostala ciocia i niedlugo leci do sis do UK ogladac dzidziola

dita sie byczy na Wegrzech

i co jeszcze?

nie wiem

Do góry