reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kasiu u nas w Wawie mial byc przyjmowany CALY ROCZNIK 2006. A mnie tez na pewno wygryzly samotne matki,albo dzieci alergiczne tylko ciekawe skad ich sie wzielo az 50 w mojej malej dziurze? Z czego jeszcze bylo 100 miejsc w innych przedszkolach w promieniu 5 km, w tym 25 miejsc w integracyjnych!. Czytalam nawet dokladnie przyznawanie punktow, wiec np jezeli rodzenstwo chodzi do tego samego przedszkola to i tak mieli miec mniej punktow ode mnie (oboje rodzico pracujacych).

reklama
ja pierdziele, ale paranoja z tymi przedszkolami:szok:
pingwinek - pisz odwołania, nie masz nic do stracenia.

No ja nie moge, chore po prostu chore to:confused2:

w zeszlym roku jak wiecie Hania sie nie dostala do przedszkola i nic moje odwolania nie daly, ale pisac trzeba to fakt

aa ja tak ni z gruchy ni z pietruchy jeszcze się pochwale że w niedzielę w Górach Świętokrzyskich byliśmy, razem z Natką, oczywiście na Święty Krzyż właziła na rękach (naszych;-)), ale schodziła dzielnie sama:tak:
Super ,ciepło, pięknie, ach wiosna;-):-D

atol - gratki;-):tak:

Bosz, jak loteria:confused2:

Atol - super że się dostały :-)
Pingwinek, często w październiku/listopadzie się zwalniają miejsca - trzeba napisać odwołanie i się dowiadywać co dwa tygodnie - bo ludzie zabierają dzieci bo w kółko chorują. Wiem że w Gdańsku w grudniu to generalnie miejsca prawie wszędzie są :tak:

Wiem Kasiu i tak bede robic, tym bardziej ze jak sie teraz (nawet listopad/grudzien) nie dostanie to nie wiadomo czy za rok, bo miejsc dla 4latkow bylo bardzo malo w tym roku.

Gratuluje Atol Twoim laseczka

dzieki, dzieki ja to sie mega ciesze:-D

co prawda nie jest to moje wymarzone przedszkole obok domu, ale trudno, tu znow nie mialy by szans:baffled:

a tak po drodze do pracy bede je wozic, bez korkow 3 min, z korkami 20:-p

zmiana tematu, wiecie co mnie wkurza?

nie mam czasu w ogole porozmawiac z T prze te jego prace, latanie, normalnie porazka

wraca do domu to jest zajmowanie sie dziewczynami, albo ja ogladam co s w tv:sorry: i zanim sie uporamy z tym wszystkim, to juz nie ma kiedy pogadac:angry:

kuzwa co za zycie, wczoraj mielismy male spiecie i do tej pory nie bylo okazji zeby to sobie wyjasnic, normlnie czasu brak:eek:

Hej:-)

moja też już zaklepana i przyjeta do przedszkola:tak:
no, ale trzeba było trochę "zahandlować";-)
w ogóle to Was witam:-D
u nas wsie zdrowe, jakos leci = czasu brak (to samo co atol:confused2:)
ja właśnie kurs znów na Akademii robię z "patologii i fizjologi noworodka"
ciekawe wyklady, doświadczeni fachowcy, fajna atmosfera
Kasiu kiedy się bronisz? bo będziemy trzymac kciuki

Się pochwalę, że na urodziny dostałam od męża nowego "laptoka"
jestem megazadowolona:happy:

Buziaki

reklama
Czesc babki
Pingwinku trzymam kciuki co by sie udało z odwolaniem i Marcunia mogła do przedszkola isc :-) bosz ja ja sie ciesze ze młody przyjety i to jeszcze tak blisko bo pare kroków od bloku naszego
Atol ja tez jakos mam ostatnio to samo M cały czas w pracy ale wczoraj sobie poznym wieczorkiem winko wychloptalismy pogadalismy i inne takie :-p w rezultacie :eek: ledwo zyje Majka wstała o 5,30
2 maja chrzcimy naszego szatana małego licze na pogode bo młoda ma kiecke bez rekawów :-D i nie mam sweterka dla niej :rofl2: wianek zamówiony w kwiaciarni siostra juz w samolocie leci :-) musze tylko wymyslic cos do zarcia ale cos mi pomysłów brak
Kasia super prezent urodzinowy :tak:

Do góry