reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Witam sie i ja
Kasia , Kamila u nas tez ida zeby, Kilka dni temu pierwszy sie pojawil a teraz idzie druga jedyneczka. Generalnie nie jest strasznie bo juz wieczorem na p.bolowym, inaczej nie chce jesc. W dzien zelujemy. Sara nas dobija nerwowo. Jeczy ciagle bo juz stanie jej nie wystarczy teraz zaczela chodzic za raczki. Troche mnie zalamuje bo chyba chce dorownac Mercedes.

Kamila a bedziesz w Wawie sama czy z dziecmi? Ja chcetnie sie na kawke umowie, ale nie dam rady bez dzieciarni sie wyrwac chyba.

Atol no ja myslalam ze juz chorobska sobie poszly precz!, U nas spokojnie, teraz dopiero widze jaka Sara odmieniona zdrowotnie po szpitalu a nie ciagle zaleczana na tydzien.

Aenye pisz co sie dzieje.

Agaton fajne teksty Agatki.

Ach no i u nas gadanie po calosci juz leci. Ostatnio spiewa ciagle. Umie w calosci sama spiewac Panie Janie, dwie zwrotki Zuzi, jedna zwrotke Szczotka Pasta,zwrotkie Ogorek...duma mnie roznosi.

mojej Heleny ulubiona piosenka to "wsciekly gulasz" ze scooby doo

normalnie jaja, jak ja prosze, Helenko zaspiewaj jakas piosenke to zawsze jest wsciekly gulasz

a leci to tak:

wsciekly gulasz upiorny kuchni szef, usmazy cie, a potem zje jak grzanke albo stek, upiorny, wsciekly gulasz:-D

fajne co?

a jesli chodzi o spotkanie, to wybieram sie z dzieciarnia we wtorek do Lazienek, jak ktos chetny to zapraszam, tak mysle ok 11 godziny

no Aenye cokolwiek sie dzieje bedzie lepiej...

Atol niezla piosenka i ten tytul heh wsciekly gulasz :))))))))
Pingwinku super, ja nauczylam Agatke kilka wierszykow ale poproszona o powiedzenie w towarzystwie odpowiada powazym tonem "nie moge"

Atol ja chetnie do Lazienek sie wybiore z dziewczynami.(zadzwonie zeby sie konkretnie co do miejsca umowic)

A potem podjade do przedszkola i zobacze czy Mercedes sie dostala, bo u nas w Wawie we wtorek bedzie lista :baffled:

Hej
Cholera jasna zostałam w domu bo M do pracy musi iśc dzisiaj na noc a Filip miał zostac nie dam rady z dwójka szwedac sie po tramwajach :wściekła/y::wściekła/y: wiec moj wyjazd odłozony na kolejny poniedziałek fak :wściekła/y::wściekła/y: ale na kawe bardzo chce isc badz tez spacerku kawałek plis nekst week co?? :-)
Aenya pisz o co chozi ??
Jezu wasze dzieci spiewają?? Moje nawet nie umie jeszcze wdoch wyrazow na raz powiedziec :-D

Witam po weekendzie ! :eek:
Cała sobota w pracy , wczoraj dla odmiany też w pracy - a co :baffled:

Pati pisz babo co sie dzieje !!

Atol , Pingwinku - zlitujcie się i na weekend się umówcie :sorry: wtedy są szanse ( co prawda niewielkie , ale zawsze ), że będę miała wolne i też się zjawię :tak:

Nona , Sugar a jak Wasz weekend ?? ;-)
Sugar aaa i jeszcze coś : a może to tylko taka Twoja reakcja na spadek ciśnienia ? Tak czy inaczej współczuje mocno takich bóli :baffled:

Kasu ściskam Cię mocno !

Maja pracusiu buziaki !

Wczoraj oglądałam długoterminową prognozę pogody i w weekend majowy ma być 25 stopni i słonko ! Ciekawe ile w tym prawdy , ale byłoby uroczo gdyby było tak cieplutko :happy:

Jutro do Poznania się wybieram - fajnie , bo jedna z moich ulubionych imprez prackowych , ale sama jadę i jakoś tak mi się średnio chce :sorry:

reklama
No dobra i ja sie witam po mega wyczerpujacym weekendzie. Powiem jedno, tak sie zresetowalam, ze przez dwa dni zapomnialam, ze jestem stateczna pania domu;-):-p.
Sugar jeszcze raz wielkie dzieki za goscine i biby. Ja jeszcze dzis dochodze do siebie. Anita zaluj:-p.

Moje dziecie mlodsze zjaefajnie, zupelnie nie odczula mojego braku, co mnie bardzo cieszy.
Starsze zostalo nauczone w dwa dni jezdzic na rowerze jak stara na dwoch kolkach. Jestem z babci dumna. Juz widze niedlugo te wycieczki rowerowe cala familia.

Manki zdolnosci wokalne sa wspierane przez namietne granie na gitarze lub pianinku. Ona wiecznie spiewa. Albo z jakis bajek, ale najczesciej wlasne piosenki spiewa. Momentami boki mozna zrywac.

Do góry