reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

eee a co tu pisac, dzien jak co dzien,

tak narzekalam, jeczalam, to mam, Hanka sie obudzila z jakas mega dusznoscia, normalnie szczeka jak pies:eek:

albo ja ktos zarazil na placu zabaw jakims wirusem czy innym syfem, albo jakas astma fakin szit:crazy:

no i juz nudno nie jest:baffled::confused2:

ja to czekam na 11 czerwiec i smigamy do Gdyni do konca czerwca i kawalek lipca, kolezanki namawiaja tez na spa weekend w maju, ale nie wiem jak z kasa bedzie i z czasem przede wszystkim

spadywam pociwczyc

reklama
Hej dziewczyny :-)
Czytam czasem ale cos czasu brak na pisanie Majce zeby wychodza powitalismy dwie jedynki na swieta teraz reszta czyt, sajgon i mege maruda buczaca od rana
Filip sie rozgaduje :-) wkoncu
Suger współczuje migreny moja mama kiedys miewała ale od kiedy ma okulary to jej przeszło
Dita, Kate zazdroszcze hajduszoboszlo ja marze o jakims wyjezdzie gdzies mam nadzieje ze sie uda w lato na pare dni nad morze wyskoczyc
Nonek torma rewelacja :tak::tak: bardzo mi sie podoba
Atol gdzie do spa sie wybierasz jak coś? W warszawie? bo szukam czegos dla mamy na dzien matki :-)
Kasu gratuluje awansu:tak:
Aenya jak panienski :-p bom ciekawa
A ja czekam na @ w zwiazku z zakonczeniem cycolenia od trzech lat miałam tylko 2 razy :-D albo ciaza albo cyc :-D
Jade w poniedziałek do wawy ktos ma ochote na kawke? wracam we wtorek wieczorkiem

Hehe Kate...ja jak najbardziej za jestem. Podrzuc jakas lokalizacje tego jeziorka.
Myslimy jeszcze o jkaichs palmach ale sama nie wiem.

Sugar tez kiedys mialam bole migrenowe...powiem jedno prze..je..bane. Wspolczuje. U mnie eeg nic nie pokazalo. Jakos same przeszly. Obstawiam jednak skutki uboczne anty pigsow.

Dziadek przylecial zamiast o 23.30 to o 02.30wiec Maras padniety poszedl do pracy.
Marika rano wskoczyla mu do sypialni bo myslala ze to tata spi hehe no i dziadek nie pospal. Zaraz sie chyba na rower wybieraja a mama spokojnie do pracy na caly dzien:)

No dzis przesadzilam...dopiero wrocilam a zaczelam o 11.50
Do tego wkurzona jestem strasznie przez jednego goscia z pracy. Mam nadzieje ze goniedlugo wywala bo bije rekordy glupoty i obijania sie.
Lece spac bo padam

Helou,

Atol - to pewnie zapalenie krtani :tak: Jak duszności to zaopatrz się w nebulizator + steryd, żeby do szpitala nie jechać jak będzie atak. Mojego brata Lilu ma. W ogóle dziewczynki jakoś często mają. To taka skłonność do zapaleń krtani, jak się raz zdarzy to potem nawraca...

Kamila, zapraszam w nasze okolice :happy: Co prawda ciągle nie wiem, co ludzi ciągnie nad Bałtyk (drogo, zimno i brudne morze) ale jakoś wszystkich tu nosi ;-):-D

My też ząbkujemy, właśnie się wykluł pierwszy ząbek Maćkowi. :-)
ogólnie parę ostatnich dni z życiorysu... D. mama jest u nas od czwartku, więc jakoś nie siadam do kompa bo nie mam kiedy. Piotrek znów gryzie dzieci w żłobku, chcą nas z niego wywalić :no: Nikt sobie nie umie poradzić z tym... masakra. Wczoraj byliśmy w Teatrze Muzycznym, bo mój najmłodszy brat tańczył w "Jesus Christ Superstar" - mocno był śmieszny, bo ciągle się do nas pokątnie szczerzył (siedzieliśmy w drugim rzędzie) a czasem i pomachał. ;-) Jednak planuje już po sezonie skończyć z tańcem i się na coś przekwalifikować bo się mu znudziło, więc być może ostatni raz to był, co go widzieliśmy :sorry: Pozdrawiam!!!

u nas piekinie dzis, pospalam do 11:45 szok ;) bo Agatka znow do mojej mamy na 2 nocki wybyla, ojciec zrobil jej piaskownice i hustawke wiec ja ciagnie, w ogole dzisija niezla akcja byla, moj ojciec sie wkurzyl bo szwagier prawnik przyszedl mieli jakies umowy dla ojca tworzyc czy cos, no i przyszedl z Antkiem, a ten zawsze wyje ze mama i tata wiecie, wiec skoro akurat Agatka spala to mama moja wziela go na rowerek, a w miedzyczasie Agatka sie obudzila i plakala moj ojciec uslyszal i sie wkurzyl,ze on tu swoje biznesy ma a Agatka ryczy a mama z Antkiem na rowerze, i zadzwonil do mnie i pokrzykuje ze on tu zajety a dzieciaki mu wyja, wiec polecialam tam, a sytuacja opanowana mama juz wrocila i ogarnela dwojke, pozniej po calej akcji moj ojciec chodzil nabuzowany a Agatka do niego raz po raz teksty puszczala
"dziadku nie dobry jestes"
"dziadku dlaczego sie wkurzasz na moja mamusie"
"dziadku juz nie jestes nie dobry" i wszystko takim tonem ze myslalam ze ze smiechu pekne ;)

no wiec od wczoraj Agatka na nocce u babci a my siedzimy i byczymy sie, dzis przyszla do mnie ciotka Irma (czy ktos oglada serial IT crowd??? polecam goraco) czyli @ ale juz luz wczoraj mialam jakies akcje ryczenia i nawet brzuch nie boli ;)

Kasia z ja kocham polskie morze mimo ze brudne i zimne, ale plazy takich jak u nas ciezko uswiadczyc i ten klimat rybacki szczegolnie na polwyspie kocham ;) czyt. Kuznica

a tu cisza jak zwykle ostatnio...

ejo

u nas dusznosci jakos juz nie ma, ale mega suchy kaszel i nic wiecej, troche kataru:baffled:

oczywiscie Helena tez zaczela juz kaszlec:-(

jutro ostatni dzien urlopu naszej pracownicy to i wiecej luzu bede miala, bo tak to caly tydzien po swietach masakraaa

oj kasia z tym gryzieniem ciezko, a w domu gryzie???

moja Hanke na placu zabaw jakas dziewczynka ugryzla w reke, mnie przy tym nie bylo, tylko Tomek, moze i szczescie bo nie wiem co bym zrobila

normalnie tak ja uzarla ze prze pare dni slad byl:baffled::baffled::crazy::baffled:

nie mam pojecia jak z tym walczyc

Tomek z now w pracy ma maraton, 3 dni od11 do 21, potem jeden dzien wolny i wtedy lata od 11 do nocy, potem 4 dni 10-21, normalnie jakbym samotna matka byla:sorry:

reklama
Do góry