reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

My święta spędziliśmy nieoczekiwanie w Gdańsku (Pepe się rozkaszlał jakoś, baliśmy się jechać żeby się nie wykończył, ale po 1 dniu mu przeszło). Mocno obżarciowo, na szczęście my palcem nie kiwnęliśmy więc tylko dzieci dały się nam we znaki. Pepe jak Mańka (Nonek) ma od paru dni jakieś megaśne histerie o wszystko, makabra. Nie wiem, czy to od świąt, czy taki okres. Generalnie jest chłopak na nie. Maciek jak zawsze za to zadowolony z zycia, pełza coraz więcej, zaczął wciągać już mi zupki (karmienie już nie jest koszmarem, uff). My się nastawiamy w wakacje na Węgry bez dzieci, co by popić wina ;-) I tu pytanie mam do dziewczyn co były - gdzie byłyście i orientacyjnie za ile i co tam jest ciekawego?:happy:

reklama
Kasiu, my byliśmy 2 razy w Hajduszoboszlo
ceny - tanio, w sklepach normalnie jak w PL, noclegi - 30/35 zł za osobę, w knajpach obiad dla 2 osób, wypas do 20 zł
co ciekawego - słońce, wino, baseny, gulasz, piwo, luz, owoce, relax, itp. ino z dziecmi
jedziemy 10 czerwca na długi weekend (Dita:-D)
aha, bylismy też w Budapeszcie na kilka godzin, pięknie, ale za krótko
na to musicie mieć min. weekend - warunek: bez dzieci:-)

Pozdrawiam i mykam do pracy

Wow wow wo, dziewczyny szalejecie!!!!!!!!!!!!!!!!

Co to takie puchy? W nosie macie juz bb;-)?

Co sie dzieje z dawno nieobecnymi?

Ja mam dzis k...wice od samego rana. Siedze dzis z obiema dziewczynkami, bo stary pojechal do Krakowa i zabral auto. Nie mialam jak zawiezc Julki do dzieci. Od 7 sa na nogach, ciagle sie o cos kloca. Bsz, niech juz bedzie piatek.

I niech juz przyjdzie @....

Witam po świętach.

Rotawirus ścierwo zbiera żniwa u nas, całkowicie osłabia, gorączka wielka, potem łapiemy katar, kaszel i całkowicie rewelacja:wściekła/y::-(.

Dwa młode zębami straszą, tzn spuchietymi dziąsłami, bo nic wiecej nie ma.

Domichowi obcięliśmy kudełki, na 1,5 cm okrąglutko. Całkiem nie moje dziecko:sorry:. No nic, odrosną.

Matylda rozgaduje się fajnie. Ale kontakt świąteczny z dziadkiem nauczył ją tylko przy robieniu "aja" lać każdego po pysku. Nie miłe:no: Muszę naprostować kobietę.

Lucjan najfajniejsze dziecko na świecie. Najbardziej lubię 5latki. Mega grzeczne.

Tomek bida, bo najbardziej dupne żniwo zbiera, no i sam cierpi.

A ja jakoś zacichłam. Tzn straciłam głos. Chrypa totalna. I dół. Strasznie chce odpocząć. SAMA.

Tym razem wszystkich nas leczę lajtowo strasznie bo tylko smectą, węglem, syropkami, wit C i wapnem. Toćka.

Ściskam bardzo.

lucky, trzymajcie sie.. ogromnie wspolczuje :-(

ja nie mam centralnie na nic czasu, nawet jesc. ;-) latam tu i tam.

Fiol ponoc super, ale malenko je.
Maks doprowadzi mnie dzis do amoku, ciagle na mnie wisi, dobrze, ze zaraz z domu mamy wyjsc, bo wkurw mnie lapie juz nielekki.

pogoda pikna, zyc sie chce jak nie wiem co :-)

w ogole to panienski w piatek szykuje sie czadowy :-D zalatwilam limo ;-) hehe

buziaki!!!

Oj, Lucky, współczuję :no:
Co za badziewie...
Domisia krótkowłosego koniecznie wstaw na fotkowy :-) Nie wyobrażam go sobie :happy:

Ja w domu przymulam. Książkę sobie czytam i się opalam :-)

No wreszcie jakiś ruch;-)

Lucky - współczuję rota. Co za ścierwo:confused2: Potwierdzam - 5latki są kochane. Moja 8-latka już taka grzeczna nie jest- bunt, drobne kłamstwa, obrażanie się...grrrrr:baffled:
aenye - super, zazdroszczę Fiolkowi;-):-) I wam zazdroszczę pogody, bo u nas mimo że słonko, to zimno, 15 stopni tylko a ja cepłolubna owijam sie w swetry i szaliki;-):cool2:
kasia - jaką książkę? Ja wieczorami pożeram właśnie Cejrowskiego;-):-D, a - i pożarłam ,,łzy na piasku" pamiętnik Somalijki, która jako dziecko została obrzezana. Ksiażka bardzo wciaga - polecam.
nonek - pzryjdzie, przyjdzie, promys;-):tak:

reklama
Serwus :cool2:

Lucky :no: bardzo niedobrze ! dużo zdrowia dla Was wszystkich !

Pati co to limo ? :sorry:

U nas do południa wcale nie było ciepło , za to teraz całkiem sympatycznie - słonko mocno grzeje ! :-)

Ja przed świętami zakupiłam "Cień wiatru" Zafona - rewelacja ! ( tzn. jak kto lubi , bo przecież o gustach się nie dyskutuje ) - lekko znudzona horrorami , dreszczowcami i innymi strachami głównie Kinga po raz kolejny trafiłam na powieść , która pochłonęła mnie do końca ! W niesamowitym , ponurym klimacie powojennej Barcelony ... mmmm - serio polecam !

W ogóle to chce mi się już urlopu ! :sorry:

Do góry