reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Pati dzidzia obywatelstwa i tak nie dostanie. Jeden z rodzicow musialby miec ob francuskie tak samo jak w Uk.
A tak wogole to zdrowka zycze bo cos sie Ciebie ostatnio czepia.

bo jak dzidzia numer 2 sie urodzi we Francji to do skonczenia 3 lat bede dostawala na dwojke 350 euro co miesiac ;-)teraz na jedno dostaje 170.No nie wspomne o "becikowym" w 8 miesiacu 850 euro.Bardzo chce tez we Francji rodzic w tym samym szpitalu.
Poza tym potrzebujemy wlasnie tych kilku miesiecy aby troche kasy nazbierac,zorganizowac sie itd itd
Obywatelstwa juz nie ma z racji urodzenia bo jestesmy w Unii

dzieki dziewczyny... zrobi i bete i pojde z tą jee... tarczycą! może w koncu dowiem sie co jest grane:dry:
"klub choroby wściekłych krów" hehe nieźle:cool2: wiec nie jestem też sama.. hyh

ide coś zjem i do wyra bo co innego robić...
miłego wieczorku dziewczyny!

pingwinek, to super! nawet nie wiedzialam, ze takie granty sa ;-) moze tez bym we fr zostala ;-) hehe. naprawde sie ciesze, ze wracacie. co tam po zamku, co tam po francji, skoro sie siedzi samemu na odludziu i nie ma do kogo kochanego (gdy wyjezdza men) otworzyc geby.. :-)

maja, dzieki. :-)

pingwinek - to kiedy was można odwiedzić????? (zanim wrócicie?;-))

wino sączywszy, wqrwo doła się nie pozbywszy.....

ps - aenye - jezuuuu - współczuję braku nabłonka.... bidulo ty.....:no:

oj Aenye bidulo nacierpisz sie, zyycze ci by sie nablonek szybko zregenerowal !!!!!

Pingwinek super plany, zycze Wam by wszystko ulozylo sie po waszej mysli!!

ja jak najbardziej za zalozeniem klubu...od kilku dni w pracy nuda! a nic nie wplywa na mnie bardziej wkur wiajaco niz nuda ale taka ekstremalna w pracy...

Aenye no straszne, ale teraz szybko dochodź do zdrowia. Fajnie że F wraca, bedzie Ci weselej.

Pingwinku super że macie takie plany. Oby sie wszystko powiodło. Trzymam kciuki.

Kate gratuluje napisania pracy.

Nonek napisz jaki inhalator kupiłas i za ile. I jakie parametry. Albo choc link do takowego. Zdrówka dla Marianki.

Agaton - a jeszcze gorzej kiedy szefowa ma wściekliznę mamcicy i obwinia właśnie ciebie za nudę (czyt brak klientów).
Dzizus a co ja? Mam sobie stworzyć klientów???? Jutro w tej sprawie zebranie (w sprawie dramatyczna sytuacja - twoja wina - jakie masz pomysły na poprawę) - pół godz musze być wcześniej....Paranoja....fak....

reklama
Dita na dzien dzisiejszy wiemy ze zamek bedzie wolny w czerwcu na 2 tygodnie, tylko nie wiem kiedy. No i pewnie we wrzesniu, ale w tedy moi rodzice przyjezdzaja bo bede rodzic.
Dzieki kochane za trzymanie kciukow, tez jestem pelna pozytywnych mysli ze w koncu sie cos ruszy w naszym zyciu zawodowym.

Do góry