reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

No to dobrze, bo zaczynalam sie martwic.
Kinga a moze to juz przesilenie wiosenne? Ja tez sie czuje jak g owno w betoniarce.

reklama
ja mam wku rwa na maksa wynudzilam sie w pracy jak mops i potem zawsze mam w....***** :tak:

A ty Kinga sie nie denerwuj i idz na bete, albo dol ekarza niech cos poradzi nie mozesz sie calyy czas zle czuc bez powodu, a tym bardziej dobijac sie psychicznie zlym samopoczuciem

Zalozmy klub "choroby wscieklych krow".
Nic mi na bol glowy nie chce pomoc:baffled::baffled::baffled:.
Nic nie umiem.
Maniana z zielenina do pasa.
Dzis wysle starego po inhalator, trudno bede chleb suchy jesc, ale moze to jej pomoze.

A ja w końcu /po 4 tyg. męczarni:baffled:/ napisałam zaległą pracę:tak:
wysłałam ją dzisiaj i teraz czekam na ocenę...
hurrrrrrra!!!
Pewno w piatek będę się musiała zawlec do Wrocka po wpis do indeksu:oo2:

czesc kochane!

jejku, ale mi milo, ze sie ktos o mnie martwi :tak: uwielbiam was normalnie.. nonek, kate, agutka dzieki szczegolne :-)

u lekarza bylam, wszystko ok (w sensie, nie ma juz zadnych grzybic i innych infekcji), poza tym, ze zszedl mi z malej _CALY_ nablonek. lekarz w szoku, ja tez. nie mam pojecia, od czego, on tez nie, chociaz ja winy szukam w gencjanie, bo w czym niby innym..? on twierdzi, ze to musial byc wyjatkowo silny stan zapalny, ale ja takich nigdy nie mialam, a spuchlo mi ewidentnie po fiolecie. szok. no w kazdym razie teraz mam po prostu sie oszczedzac i czekac, az sie nablonek odbuduje, bo mam tam zywa rane :-( i przemywac tantum rosa, azucalenem, kora debu, czymkolwiek generalnie, i smarowac tym, czym smaruje.

w co ja sie wpakowalam, to jakas 8-ma plaga egipska, naprawde..

a co do mojego paciorkowca, to mowil, ze powinno sie kazdej pacjentce robic badanie w tym kierunku, ale ze w pl szpitalach brakuje na to kasy i nie beda. ale ze mam wspomniec przed porodem, to dostaniemy antybiotyk, i ja, i mlodziez. i ze to prawda z ta smiertelnoscia niemowlat po tym, z tymi ciezkimi powiklaniami... szok...
a, i posiewu nie mam robic, bo to bez znaczenia - jak bylam kiedys zarazona, to juz bede zawsze, moze po prostu w dowolnym czasie zaatakowac. poza tym w obecnej chwili na pewno mam mnostwo roznych grzybkow i syfow innych, bo taki stan. a teraz nie moge i tak antybiotyku dostac, bo 1.ciaza, 2.podatnosc na grzybice, a w tej chwili to masakra by byla.

dobra, sie rozpisalam ;-) sorki, jak ktos ma juz dosyc tematu..

pingwinek, to super!!!!!!!!! strasznie sie ciesze :-)

kasia - no to gites, ze dzidziol zdrowy i machajacy! ;-)

kinga
, nie wiem, co ci moze dolegac.. moze masz problemy z tarczyca, co? bo jak tak, to to moze byc od tego.. idz do dobrego lekarza, najlepiej prywatnie, wtedy oni sie jakos bardziej przykladaja.. :-)

niedlugo wraca Nunuś :-) stesknilam sie okropnie, hehe.. :-)

reklama
No wiec wracamy bo tutaj stoimy w miejscu. Zycie w zamku nas wku rwia maxymalnie. Strasznie duzo placimy za prad,telefon (500euro miesiecznie) za to sobie domek wynajmniemy pod Wawa (na razie) Zamkowicze nas wku rwiaja, mieszkanie tutaj na odludzie mnie dobija. W wawie nadal biznes samochodowo-czesciowy. Do tej pory bylismy posrednikami, zmienimy firme na handel-uslugi i maz bedzie ganial miedzu PL a FR. W Polsce sprobujemy sprzedawac ten caly szajs. Musimy troche rynku zdobyc. Mamy 3ha ziemi 100km od wawy chcemy ja sprzedac,moze jakis kredyt unijny i hajda. Bedziemy oczywiscie w Wawie, bo ja ze stolicy,tutaj mamy dziadkow i nie ma innej opcji:-)

Do góry