reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

pingwinek!!! ojeju - to muszę (musimy się z kate) speszyć zeby was odwiedzić jeszcze w Paris!!!!!! Mów co i jak????

aenye - luuuuuz, just relaaaaax;-):tak:

atol
- no nie ma to jak moje miasto i nasze ,,wykształcone" kandydatki do pracy ;-) SZkoda słów...:baffled:

a ja jak głupia słucham non stop Nightwish ,,While your lips still are red"... Normalnie non stop jak porąbana:cool2: Jakoś dobrze mi robi na mój wqrwo-dół ;-)

reklama
Aenye - spryskiwacz w każdym markecie ;-)

Jej, Pingwinek, to niesamowity news że wracacie!!! :tak::-) A macie jakiś plan co będziecie w pl robić?

Pingwinek super!!

Ja sie nudze w pracy tzn do tego stopnia ze mam ksiazke i czytam, heh Krola z zelaza Druon'a ;)
Ogolnie nastroj ostatnio dopisuje, wiec jest git!

Pozdrawiam was i zycze milego dzionka

Hej:-)

WOW Pingwinek.... pisz co i jak:tak:
Kasiu super, że z dziciaczkiem wsio OK:tak: i już pisałam gdzieś, że wyglądasz kwitnąco i prześlicznie:)

Spadam pracować:happy2:

aenye .... jak dzisiaj samopoczucie....lepiej????
pingwinku fajnie że wracacie do nas, ale faktycznie macie już jakieś plany, gdzie się zakotwiczycie na stałe:tak:

Aleńka też jest z cesarki, ale z wtulaniem się to u niej wręcz przeciwnie, rozkłada się we wszystkie strony i lubi przestrzeń w łóżeczku, a przytula się do pieluszki ale to ja ją tak nauczyłam:tak:, więc wyjątek potwierdza regułę:happy2:

reklama
Aleńka też jest z cesarki, ale z wtulaniem się to u niej wręcz przeciwnie, rozkłada się we wszystkie strony i lubi przestrzeń w łóżeczku, a przytula się do pieluszki ale to ja ją tak nauczyłam:tak:, więc wyjątek potwierdza regułę:happy2:

Ja nie powiedziałam, że wszystkie dzieci z cesarki tak mają
ani, że te z naturalnego porodu tak nie mają
po prostu niektóre dzieci tak mają i już
i więcej jest tych dzieci, które urodziły się z cesarki
ale to nie jest reguła!
są to dzieci generalnie zdrowe i fizycznie i psychicznie i neurologicznie
i nie dowiemy się dlaczego tak robią, ponieważ nie są w stanie nam powiedzieć /bo są za małe/
a jak już są starsze, to powiedzą, że lubią, że sprawia im to przyjemność
i tyle

aha... i dzieci raczej nie zrobią sobie krzywdy... ale trzeba to monitorować i sprytnie kontrolować

Do góry