reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Nieistotna moj stary jak byl dzieckiem to podobno jego ulubionym zajeciem bylo walenie dynka w sciane z calej sily. Nie wiedzieli juz co z nim robic. Bali sie, ze zrobi sobie krzywde, ale na szczescie chyba mial na tyle wyczucia, ze w glowie mu sie nie poprzewracalo, hehe. No moze mu sie nie poprzewracalo....;-) I samo mu przeszlo.
Dita ty mnie juz nie strasz tymi buntami, jak sobie przypomne Stonke to mi sie wlos jezy na glowie i ciarki przechodza.

reklama
a ja byłam wczoraj u pani dowcipnej bo tak jak pisałam mój gin mógł mnie przyjąć dopiero w środę, a ja nie wytrzymałam i go zdradziłam ,
jestem usatysfakcjonowana jak nigdy dotąd:
po pierwsze byłam mile zaskoczona zainteresowaniem jakie ona wykazała w stosunku do mojej osoby,
po drugie uwaga była to najdłuższa wizyta jaką miałam co prawda byłam ostatnią pacjętką ale ..... siedziałam tam 1h 10 min, samo USG trwało chyba z 15 min jak nie dłużej, normalnie czuję się jak po kursie USG narządów płciowych, sama bym teraz wszystko rozpoznała na tym ekraniku,
po trzecie dała antybiotyk , i mówiła co to innego może być, bo ginekologicznie wszystko w jak najlepszym porządku , a jeżeli jakieś zapalenie kryje się gdzieś w środku to te leki pomogą a jak nie pomogą to co dalej robić itp, i jeszcze jak wiecie mam ten ZAFL więc mówiła co robić i jakie badania wykonać aby być pewnym czy tylko w ciąży mam kłopoty, czy może " na codzień" też coś się dzieje w moim organiżmie ale tego nie widać"
więc nie usłyszałam, tego co bym pewnie usłyszała u mojego doktorka "z mojego punktu widzenia wszystko ok i idź pani gdzie indziej szukać pomocy" :baffled:

a ja znowu jak zbliża sie wieczor to sie hu*** czuje:baffled::-(
mdli mnie i boli mnie podbrzusze. Test negatywny no i co to może być?
nadżerka?!:dry::-(

ide sie położyć..........
reset!

oj wy wszetecznice ;-)

Nieistotna, tantum rose stosuje 2-3 razy dziennie, nasiadowki, oklady, podmywam sie tym. do tego azucalen itp.

Agutka - tylko ponoc u mnie to juz nie grzybica - ze to juz przeszlo. tylko jakas reakcja immunologiczna lub alergiczna. wiec jogurt jakby ni w kij, ni w oko..

Dita - od soboty nie mialam majtek :baffled: w spodnicy leze i wietrze non stop ;-)

dzwonilam do gina, kazal jutro do siebie do szpitala przyjechac, bo ponoc nie powinno absolutnie tak byc. ehhhhh, co za gowno, przysiegam. jeszcze do tego mam skurcze dzis caly dzien. kuzwa jego mac :-(
i za malym tesknie :-( wola do sluchawki 'mama, mamu' itp.. ;-) :-(

no na uczuleniową polecam wapno , ale nie zwykłe bo to marnie efekty, a takie SANDOS drogie ale rewelacja brałam w ciąży mega ilości na pewno można super się wchłania i są efekty, przepisane przez lekarza miałam, wiec faktycznie jogurcik polecam owocowy na sniadanko :tak::tak:
a co do immunologi to głęboki temat , to akurat moje problemy ciążowe są z tym związane

aenye... spokojnie skurcze może z tego zdenerwowania koniecznie bierz no-spę forte też można, lub zwykłą i magnez B6

reklama
Do góry