reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

a ja strasznie sie czuje... non stop od jakiegos czasu boli mnie podbrzusze:-( nie wiem czy to może moja nadżerka czy co.... na pewnie nie @.
ide do łóżka.
sorki jutro poczytam co pisałyscie i popisze z wami
pa

reklama
pierwsza:-p

po gwizdek ja kupiłam serek wiejski na śniadanie? Nie lubie go a kupiłam i teraz jem i mi niedobrze:dry: ble:dry:

Jam druga
czeka m aż wstanie moja dziewuszka i do lekarza idu na kontrole z nią i z sobą żeby mi coś przepisała bo normalnie od wczoraj mnie łamie i strasznie zakatarzona jestem:wściekła/y::-(
A pozatym już jestem słomiana bo M wyjechał oby do soboty:-(

Ja generalnie mam od paru dni wqrwo-doła. Bez kija nie podchodź.
Dziś Ala była na tym castingu do Arki Noego.
Całkiem nieźle jej poszło,hehe:cool2::cool2::cool2:. Wczoraj siedziałyśmy chyba do północy śpiewając ,,nie boję się", mnie gardło boli,Ala niewyspana, ale dobrze,że przeszło, poszło i mamy to za sobą;-)

hej, ja juz z synem na miescie byłam... pogoda śliczna słonko i ciepło:))
ostatnio źle sie czułam myślałam że może tym razem zaciążyłam ale kupiłam dzis test i własnie zrobiłam. Jak narazie Filip jeszcze nie bedzie miał rodzeństwa:no:
ide teraz gotować zupe pomidorową i posprzątać.
pozdrawiam! ;-)

I ja witam z rana.
Aenye , Dita dzieki. Zaczne czegos szukac. Ta Turcja kuszaca , kumpela byla i tez mowi ze git. Chociaz Egipt i Tunezja tez ok.
Dita jakby cos u Ciebie bylo w dobrej cenie to daj cynk.,please. Najwyzej najpierw odwiedzimy dziadkow w PL:)

Pyza sie poprzestawiala. Wole kupe chwile po tym jak ja zrobi w pieluche.

Maja wszedzie bedzie fajnie :-)
ja bylam w turcji, tunezji i egipcie i wszedzie mi sie podobalo
do egiptu mam sentyment bo tam powstal Plumek ;-)
w turcji bedzie najczysciej i najlepsze jedzenie a w egipcie gwarantowana piekna pogoda!

reklama
Jezu ratujcie, mam nie dziecko tylko diabla:szok:. Ona jest wszedzie z predkoscia swiatla wzlazi gdzie sie da. Dzis odkryla, ze mozna przysunac sobie krzeslo i siegac do kontaktu. Zabawa swiatlem od samego rana. A jak jej cos zabiore ( np. komorke, ktora uwielbia psuc) to robi rzut na glebe i odstawia taniec padaczkowy. Wrrrrrrrr...... nie chce jesc, nie chce spac. A bylo kiedys tak dobrze....

Kinga ja mialam 3 testy negatywne, wizyte u lekarza z robieniem usg ( niby ciazy brak) a Maniana i tak jest na swiecie.:-)

Do góry