reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hehe, Czarna, jak ja zobaczylam wyniki bety, to kurwilam jak szewc i dostalam smiechoplaczu. taki szok. ale kilka godzin, a raczej dni ;-) i sie juz tylko smialam. chociaz wierzyc to mi sie jeszcze teraz nie chce ;-)

jesu, czy ktoras z nas jest teraz w _zaplanowanej_ ciazy? ;-)

kurde, a u mnie w sumie bez zmian. rano swietnie, ale jak pochodze choc z godzine (a wez nie pochodz..) to znowu mi scierwo puchnie i rozchodzi w szwach, i boli...
ktos ma jakis pomysl?? tantumuje sie 2-3 razy dziennie..

mlodego przed chwila odeslalam mamie, zajmie sie nim do jutra wieczor, moze uda mi sie wiecej polezec... (kiedy mnie sumienie gryzie, ze tu pranie, tu nie zmyte, itp.. i ze moj malz ciagle cos robi i mnie wk.. ;-) nagle go ruszylo, ja nie wiem, nie mial kiedy.. teraz mam tylko wyrzuty sumienia przez to, ze mu nie pomagam :baffled:)

a w ogole to sie masakrycznie teraz wk.urwilam na polskie seriale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: leze i pierwszy raz od lat ogladam na dobre i na zle, bo slyszalam, ze Mareczek wrocil, a tu choooooooooooj - i go ku.rwa zabili. no co za scierwo, tak sie wkrecilam w te akcje, jak nigdy, a tu prosze - zabili. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
:-p

reklama
Laski tylko ze on sie tak budzi codziennie po 3 razy. caly zegar biologiczny szlag mi trafia
nie moge sie ogarnąc
o od 4 dni to chyba brzuszek go boli

Kate dobre i tyle
ale marzy mi sie tez samotny weekend

Kurcze ciezko wyjsc z szoku przy takiej niespodziance
wow
czarna wiem ze Ci ciezko bo to 3 maluch., bo tak ciezko ostatnio pracowalas nad powrotem do figury
ale 9 mc to szmat czasu i dasz rade :)

nieistotku, moj tez sie budzi 2-3 razy. ok 24-1 w nocy, potem 3-4, potem 5-7 na mleko i o 8 jeszcze, kiedy biore go do lozka (czesto przysnie jeszcze wtedy na poltorej godzinki). ma tak juz od jakiegos czasu, ale sie nie spinam, bo wiem, ze mu w koncu minie (bywaly juz cudowne okresy z jedna tylko ranna (pobudka), jak mu zeby wyjda :-D smoczek daje rade, wiec bez specjalnego rozbudzania sie wstaje..

Ponawiam pytanie do DITY. Gdzie mozna pojechac tak w kwietniu tzn gdzie juz cieplutko jest ale jezszce nie upalnie.?????

Marika tez ma nocki ze budzi sie ze trzy razy na szczescie zadko. Ale lobuz ok 8 sie budzi a wczesniej do 9-9.30 spala. Chociaz to i tak miodzio.

maja - do Turcji!! my bylismy pod koniec kwietnia-poczatek maja i bylo tak 25-32st, zalezy od dnia, ale zawsze cieplutko :-) tylko morze dosc zimne jeszcze, wiadomo! ale polecam goraco, ja sie zakochalam :-D

Dita z tym synkiem to był żarcik:cool2: Ciekawe czy jak sobie zażartuje że chce 6 w totka to też przypadkiem wygram:confused::-D

a w ogole to sie masakrycznie teraz wk.urwilam na polskie seriale :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y: leze i pierwszy raz od lat ogladam na dobre i na zle, bo slyszalam, ze Mareczek wrocil, a tu choooooooooooj - i go ku.rwa zabili. no co za scierwo, tak sie wkrecilam w te akcje, jak nigdy, a tu prosze - zabili. :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:
jaaaaaaaaaaaaa a miałam oglądać :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

Wczoraj pojechałam z moim rodzeństwem oglądać ośrodek wypoczynkowy na wczasy prawie 200km i duuuuupaa. Porażka. Normalnie dlaczego na fotkach wszytsko wygląda tak piknie (nielicząc mnie:zawstydzona/y:)

Normalnie przez te choroby Laury też mi sie marzy taki weekendzik:tak:
Kupiłam sobie fiolik czyli powoli oswajam się:cool2:

Rodzinka już wie Niki to z wrazenia prawie upadła. W sobote były mojej mami urodzinki wiec skorzystałam z okazji i powiedziałam. A co tam co ma być to będzie. Tylko M strona jeszcze nie wiem. ale to kwestia czasu;-)

Ale zapomniałam wam powiedzieć mój M wczoraj wyskoczył z myślą o zmianie mieszkanka:szok::szok::szok: ale tak w przyszłości.Bo mnie przeraża 4pietro:tak: I tak sobie gdybaliśmy tylko ale fajnie by było gdyby coś z tego gdybania wyszło.:cool2:

czarna, to trzymam kciuki!!! :-) za mieszkanko :-) a M sie cieszy mocno, czy na razie 'akceptuje'? :-) bo mi bardzo pomoglo nastawienie D. - lepsze o wiele niz przy Fiolku. od razu sie cieszyl i mowil, ze co za roznica, teraz czy za pol roku, ze ciezko by sie bylo zdecydowac, ze wszystko juz mamy i wiemy itp, itd.. :-) ja bardziej zla bylam, bo czulam, ze szkole oleje totalnie..

Maja - o, przepraszam, gdzieś mi umkło:zawstydzona/y::zawstydzona/y::-D:-D:-D

Ja polecam Egipt. Mega ciepło, ale znośnie, nie upalnie. Turcja i Tunezja też, ale morze jeszcze zimne. ;-)

reklama
heloł heloł

czarna BABO gratulacje!!!!!
uwielbiam tego wirusa:cool2:

my weekend u rodziców sami - T w pracy
sesja mi się wlecze i mam już dosyc,
Mapet ok - od dzisiaj ten rubo coś tam dajemy no i zobaczymy co to będzie
lece poczytac i spac bo padam:sorry2:

Do góry