reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

hejo

no pisalam nonek ze to bardziej przy astmie, ale i bez moze byc jak jakis mega przewleky kaszel

ja to swoje dzieci jak na razie lecze bez antybiotykowo i bez lekow na recepte9sama pierwszy raz antybiotyk wzielam w wieku 29 lat:-p)

i tak cebion, calcium, pyrosal, pulmex baby na noc, krople do nosa, sinecod krople na noc, jak mega kaszel i nie moze wykrztusic to flegamina albo inny wykrztusny, bioaron c, panadol baby jak temperatura

ale moje jakies raczej beztemperaturowe sa

generalnie raczej nie wsyztko na raz, ale jak jakas mega zaraza to wszystko na raz i git

a choroba musi potrwac niestety

a teraz te katary to tak jak kasia pisala ciagna sie tygodniami:baffled:

oj sugar ale czad z samego rana:cool2:

moja jakos jeszcze sie nie rozbiera, ale pewnie wszystko kwestia czasu

reklama
nieistotna nie mam pocieszajacych wiesci, Hanka wstaje do tej pory:baffled:

co prawda jak ja wezme do nas to szybko zasypia wiec i ja sie nie rozbudzam, Helena spi jeszcze w lozku ze szczeblami i nie ma wyjetych szczebli wiec mam luz

jak sie obudzi to daje picie w jedna reke, smoka w druga i wychodze, jak na razie dzial

chyba ze zeby to wtedy panadol

odpukac, bo sie pochwale i mi sie dziecko popsuje i da czadu dzis:dry:

hej mamuśki.

Sugar no to fajna miałaś jazdę. Moja jeszcze też nie wykonała mi takiego numeru. Normalnie chyba bym sie załamała.

Kasia Super miałaś tą wycieczkę do zoo. I dużo zdrówka życze.

Dita hmmm pikna prognoza czyli mam sie z bebzonem już od kwietna grzać:confused: A ja słyszłam że na początku marca ma byc jeszcze zima:confused:

Nieistotna też Ci nie pomogę jak odłuczyć wstawania w nocy. Bo moja mała to w zależności jak wiatr zawieje. Raz śpi piknie raz wstaje non stop:wściekła/y:. Nie wliczając okresu choroby jaki ma teraz. Nocki to katastrofa. Normalnie cały czas jestem niewyspana.

Atol moja Niki miała włąśnie kiedyś Astme ale wrodzoną którą da sie wyleczyć i stosowałam berodual, mukosolwan i cromohexal (chyba tak sie pisze). Ale mała ma tak odrywający kasze że jednak jutro na kontroli poprosze o ten berodual.:tak:

No a mała kaszel cd. kaszl sie zmienił na gęsty i łatwiejszy w usunięciu uffff. Temp brak. Wymioty pojawiaja sie jak coś zje a kaszel sie nasili. No nic ciekawe co jutro dr powie. A jeszcze od jutra słomiana wdowa jestem M w delegacjon jedzie:-(

Nieistotna dzięki za słowa pocieszenia. Wiem ze bedzie dobrze bo nie ma innego wyjścia. Ale fakt faktem zaskoczona nadal jestem:cool2:

czarna gratulacje - buziaczki będzie dobrze- chłopczyk już rośnie , ale powiedź.... szok szokiem, ale tak po cichu to się cieszysz.... przynajmniej ja tak odebrałam tą wiadomość z Twioch postów:tak:

Kasia fajnie z tym zoo , my żeby zobaczyć zwierzątka to musimy jechać do W-Wa, bo u nas to nie ma takich atrakcji:no:,

a moja Alicja też się budzi w nocy , wireci się,kręci, rozkopuje - mam nadzieję że minie jej kiedyś też ok 4- 5 nad ranem biorę ją do siebie, a jakiś czas temu spała ładnie - stawiam na zębole

cześć dziołchy! ;-)
U mnie wsio ok tylko pogoda sie spartoliła bo pada dziś deszcz. Ogólnie ok,remont całkowicie zakończony został, teraz kupuje karnisz do dużego pokoju i firany nowe z zasłonami(mam juz koncepcje co i jak) :tak: Filip zdrowy, rozgadał sie ostatnio. Przeważa słowo NIE i NIE MA
A ja dopiero dziś doszłam do siebie po sobotniej imprezie:cool2:

nieistotna współczuje na pewno ci nie jest lekko, mam nadziej że twój Filip zacznie ci lepiej sypiać. Może ząbki wychodzące go męczą i dlatego sie budzi albo cos innego mu nie pasuje.. 3maj sie!
sugar niezła jazda hehe widocznie kupka mu przeszkadzała no a co:cool2:
kasia fajnie że byliście w zoo na pewno fajnie było:happy2:

Agutku pierwsza reakcja jak zobaczyłam jak pojawia się II krecha zawołałam M i wpłacz. On niewiedział co się dzieje. Jak mu powiedziałam "ciąża" jeszcze gorszy płacz. To on mnie pocieszył i dotej pory mówi ze bedzie dobrze.
Powoli oswajam się z tą myślą choć jeszcze niedowierzam. No i moze nie skacze z radości ale już czasami pojawia się uśmiech na twarzy. No nic zobaczymy.

No i jestem:-)
po weekendzie, buuuuu:-(
wypoczęci??? no może trochę:tak:
ale ja potrzebuję takiego wypadu SAMA:-D
wtedy moooooże odpocznę

CZARNA - GRATULACJE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! WOW!!!:-):tak::szok::-D:happy2::-)

idę poczytać dalej...
Lucky - SUPER, że wsio OK:tak:

o, witaj, kate, na samotny weekend zapraszam do siebie;-)
Co do czytania - nie ma tego duzo, ostatnio tu ruuuuch,hehe, jak na Krupówkach:cool2::cool2:

nieistotna - chwilowy kryzys z tym spaniem, moja tez ma naloty. Może ząb, może pielucha, może głdny (skok wzrostu czy coś...)

czarna
- e tam, jeszcze kilka stron temu pisałaś,że chce ci się synka...;-)Spokojnie - masz całe 9 miesięcy żeby przyzwyczaic się do roli potrójnej mamy. A Niki już wie?

a Agata jakos przesypia nocki, nie wyjelam jej szczebli bo i po co??
jakos sie nie garnie do wychodzenia gora a tak przynajmniej nie wychodzi mi 100 razy, czasami sie przebudza, ale radzi sobie sama i zasypia dalej

pozdrowionka dziewczynki :tak:

reklama
Do góry