reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Czesc laski,widze ze gadacie o zabawkach ,ja przez te prezenty jestem taka :wściekła/y:.Moj Mateusz jest 1 wnukiem i babcia swiata po za nim nie widzi , wczoraj jak bylam u nich to przez przypadekweszlam do pokoju i zobaczylam:szok: ze stoi quad na akumul.bylam w szoku a mowilam im ze maja byc drobiazgi jestem taka zla:wściekła/y:

Olo wyciągnoł statyw i się nim bawi. Kurcze może jakąś pierdołe i tak się będzie cieszył?

A jaki mi manewr wykonał dzisiaj. Wieszałam pranie i smyk był w łazience ze mną. Wyszłam na sekunde dosłownie, wracam, patrze a ten stoi na takim małym kibelku Liwci i się wychyla do wanny, no i fru w wannie wylądował, na szczęście na rączki upadł. Nie zdążyłam złapać, tylko krzyknełam, ale Olo na mój krzyk reaguje tak że robi to co miał zrobić, tylko szybciej:tak::szok:

Musze się pochwalić moje dziecie ma kolejnego zębola (dolna dwójka). I jest to juz 8 ząbek mojej Lauruni:tak::-D:-D

Jupi a już myślałam ze się nie przebije, teraz czekamy na dolną czwórke też nie może coś sie przebić:tak:

Hmmmm ja też bym się z takiego quarta cieszyła jakbym domek miała:cool2: bo kto by z 4 piętra znosił:szok::szok::szok:

Ciesz sie z quada
co prawda to zabawka nie na teraz ale pozniej go pokocha
tylko musi dorosnac

jak kiedys bylam na zlocie motocyklowym 5latek wozil na motorze 3 letnia dziewczynke,... super widok
jak filip skonczy 4 lata dostanie malego crossa

Byliśmy u ortopedy wszystko jest dobrze:-D:-D:-D:-D
i nie ma się czym martwić:tak::tak::tak::tak:
zalecenia są takie żeby Młody chodził bez bucików ;-);-);-)
a jak bedziemy mu kupywać buciki na dwór to mają być wysokie
a na lato mamy nie kupować żadnych sandałków na 2 paseczki tylko jakieś lepsze za kostke buciki bo sandałki na 2 paski wykrzywiają nóżkę:confused::confused::-p:-p:tak::tak:
strasznie się cieszę :-D:-D:-D:-D:-D:-D ze wsio jest git

reklama
Sugar zdróweczka dla Elemelka zyczę
Kinga nie powiem zdolna z Ciebie dziewczyna ze tak lekceważysz swoje zdrowie:-(
Scarlet hmmm.... z tym prezentem dla Olka to cieżka sprawa:sorry2: nie mam pomysłu w ogóle:no:
a tak sobie pomyślałam że skoro Olo ma dużo zabawek to może kup mu jakieś ładne książeczki (pomału zbieraj biblioteczkę dla niego) a prawie na dobranoc bedziesz mu czytać:confused:;-)
Joasia Ty sie ciesz że mały dostanie taki sprzęt;-)za pare lat się przyda;-)

Do góry