reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
O rany z tymi prezentami! Muszę kupić na urodziny i na święta. Nie wiem czy na allegro kupować czy jeździć po sklepach. Nie chce mi się, szczególnie z Olkiem marudzącym.

Pomóżcie w sprawie menu urodzinowego. A jaki tort?
Zastanawiam się czy nie zrobić ciasta marchewkowego zamiast tortu, żeby i mały mógł zjeść?

... no i oczywiście dla pierwszych grudiowych roczniaków STO LAT, STO LAT, STO LAT..........

Najlepsze życzonka,
pięknego w życiu słonka,
smutków małych jak biedronka
i szczęścia wielkiego jak smok!

Wszystkiego naj naj życzy Alicja z mamą i tatą

No faktycznie Dita zapomniałam ze ty pracująca kobita:cool2:

Scarlet co do prezentów dziewczyny na jakimś wątku wklejały fajne propozycje. Co do menu u nas tradycyjnie ciasta, mięcho, sałatki itp . A torcik zamawiam z bitą śmietaną bo u nas za kremem nikt nie przepada.:no::no:

Boziu grudzień w kalendarzu, a za oknem normalnie październik typowa jesienna pogoda. Pada, pada, pada dobrze że wczoraj zakupy zrobiłam:-p

Lecę rosołek moim dzieciom ugotować:tak:

Scarlet co do prezentów dziewczyny na jakimś wątku wklejały fajne propozycje. Co do menu u nas tradycyjnie ciasta, mięcho, sałatki itp . A torcik zamawiam z bitą śmietaną bo u nas za kremem nikt nie przepada.:no::no:

Wim, że było o prezentach, tylko, że Olo już wszystko ma i tu jest problem.
Ja też kremów nie lubię. Zastanawiam się nad torcikiem z ciasta marchewkowego i na wierzchu bita śmietana i posypka kolorowa i jakieś dekoracje czekoladowe. Co myślicie?

A może macie jakieś super przepisy na sałatki, bo ja ciągle robie to samo.
Nudy.:sorry2:

no i z dzisiejszej wizyty u gina nici:dry: kuźwa byłam czekałam godzinę a na koniec powiedziano nam że lekarza przez jakis czas jeszcze nie bedzie poniewaz trwa operacja na ginegologi... zdenerwowałam sie i wróciłam a za mną sznurek kobit.

scarlet ah Ty i te twoje problemy:-D;-)
Ja nie wiem czy blok można na mleku modyfikowanym. Masz fajny pomysł na tort na roczek:tak:

Ja tam idę na łatwiznę. kupuję spody piszkoptowe, krem do tortów, dżem... ozdóbki kolorowe i robię tort w kilkanascie minut:-)

Kinga no to ładnie was gin wyrolował, najgorsze jest to czekanie. A chociaż zarejestrowałaś się na inny termin???

Scarlet naprawde wsio twój mały ma???:confused: Bo to co kobity proponowały to jakies nowości, normalnie zaraz poszukam i ci wkleje;-). Tylko musze dziecie położyc bo mi padło na kolanach:-D

reklama
Do góry