reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Sto Latek dla Karolinki:-)

Nieistotna Filipek ślicznie wyglądał:-D a z Ciebie to niezła laska jest;-):-)

O co chodzi z tym pieniążkiem i różancem?:confused::confused:??? Bo u Nas chyba tego zwyczaju nie ma i nie kumam tego????

reklama
Czarna - ja również nie znałam tego zwyczaju roczniakowego, ale dziewczyny już zdążyły mi wytłumaczyć - kładzie się na stole kilka przedmiotów oznaczających różne "profesje"
i obserwuje się co wybierze w pierwszej chwili nasz maluch. Jeśli np. różaniec to mówimy, że zostanie księdzem, jeśli kasiorkę to może biznesmenem albo...:-D:-D:-D jeśli książkę to może jakimś naukowcem i t.d i t.p....

Witam niedzielnie.
Jeszcze raz dziewczyny Gratuluje udanych imrezek roczkowych.:tak:
W zeszłym roku po kolei czekałyśmy na narodziny naszych maleństw, a teraz na ich pierwsze urodzinki. Z tym ze z wielką różnicą bo już daty znamy:-D:-D

Czarna co do tych wróżby, kilka postów wcześniej pisałam o niej.

Własnie zjadłam ostatni kawałek torta :-) małego a on smacznie juz chrapie
dzisiaj znowu moje kochanie w pracy na noc wiec nudy :confused: ale mam czas zeby zgrac foty z imprezki urodzinowej

reklama
a ja jutro ide do gina z moją nadżerką... :sorry2: kuźwa opitoli mnie!
mam III grupe i nic z tym nie robie.
W koncu moja mama sie zdenerwowała i jutro sama mnnie zarejestrowała wiec juz nie mam wyjścia. :dry:
i jeszcze ide do ogólnego z moimi wynikami krwi...

pfff:-(

Do góry