reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Kate czy Ty sie napewno dobrze czujesz. Az mnie dreszczr przeszly jak pomyslalam o tym basenia na 6 heheh.

Aenye wspolczuja. Milego pobytu w Paryzu.

Roni to dzis USG?

reklama
ojezu, Roni, śniłaś mi się, ale normalnie jak na jawie - pisałaś że byłaś na usg, że wszystko w porządku, dzidziuś jak się patrzy, zresztą ja widziałam zdjęcia a nawet filmik z biciem serduszka...
kurde, no, przejrzałam temat, ale nigdzie takiego twojego postu nie ma, a dziś info że dopiero na usg się umawiasz:szok::-D
Sen na jawie, więc spoko, moje sny są prorocze;-)

hejka!
Plumi juz troche lepiej, goraczka byla wczoraj caly dizen, dzisiaj narazie przeszla, podaje co 4 godz paracetamol.
ale nie chce jesc ani pic... tylko cycy!!
naszczescie go nieodstawilam.... ufff
no i ma rozwolnienie, bardzo malo sika!!
mam nadzieje ze to trzydniowka ... bo nie wiem co to moze byc innego!!

Roni ach te mdlosci... jeszcze troche!

Kasu a co sie stalo, czemu humor masz do d...??

Kicia to dbrze ze jzuz lepiej. Jak ma rozwolnienie to wiecej pic mu dawajzeby sie bidulek nie odwodnil. Zdrowka.

Roni bedzie dobrze.

A ja wreszcie musze sie zebrac zeby zjesc sniadanko i kawe wypic.
Chyba dzis niskie cisnienie bo spac mi sie chce srasznie.

A i Pyza od dwoch dni spi tylko raz dziennie . Sama zrezygnowala z popoludniowej drzemki wiec mam zamiar klasc ja rar ok 12-12.30. Zobaczymy ile pospi.

nie jestem w stanie doczytac tego wszystkiego.kiedys nadrobie.:sorry2:
Roni czekamy na wiesci,i niech juz te zle samopoczucie da ci spokoj.
trzydniowka szybko minie i bedzie git.;-)
u nas ciepelko.pracy wiecej bo musze wyrobic sie do 18 grudnia, zaczynaja zwozic upominki swiateczne, whisky bomboniery,kalendarze itp. fajny zwyczaj.
przyjecie swiateczne ok.10 gr. super.
maz wraca autem.juz zaczynam miec stresa.ciekawe jaka bedzie zima we francji,pingwinku bede cie pytac ok. 15 grudnia....
a gdzies czytalam o wygranach Dity.gratuluje.szczesciara;-)

wrociliśmy ze spacerku, było suuuper:-) pogoda rewelacyjna!

aenye udanego pobytu w paris!;-)
roni jeszcze troszke, bądz twarda:tak:;-)

Kicia smutno mi w PL, tesknie za D.
wszystko zasniezone, moznaby w gory jechac a ja siedzie w miescie
do tego sama w domu bo rodzice w pracy
tyle tylko ze do moich dziadkow moge chodzic
to tego swieta nadchodza... i tak mnie zimowe smutki dopadaja:dry:

a co do Plumka to ty duzo pij zeby miec duzo mleczka skoro chce ylko cycusia. Brunka ciagle poilam, tez mial biegunke ale siusial duzo bo ciagle mu ladowalam picie. nawet po lyzeczce, ale non stop zeby sie nie odwodnil! w aptece kupilam super rzecz ORSALIT taka niby kroplowka, tylko do picia i bardzo pomoglo:tak: zatrzymalo biegunke, nie wymiotowal i bylam pewna ze sie nie odwodnil.
a paracetamol ja dawalam co 6 godzin po 5,5ml wazyl wtedy 9kg
mam nadzieje ze wyzdrowieje Plumek szybko!!!

reklama
Hhehehe:-D:-D:-D
dziewczyny ja na basen chodze tak rano 2 razy w tyg:tak:
wstajemy o 5:40 i o 6:00 już plumkamy:-)
a jeszcze 2 razy po południu, to już całą rodzinką

Kicia - biedny Plumek:-(
dawaj dużo pić, nawet wodę łyżeczką:tak:
całuski dla was:happy2:

Do góry