reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Witam,

Jesteście cudne. Dziękuję za pocieszenia.
Wiem że to szybko minie.

Moja meza to calkowicie wyjazdowy pan. Ale tak jest ok, a właściwie było, bo teraz dzieciaki mega tesknią.
Ale jak bedzie miał kontrakty zmianowe bedzie lepiej. A róznie bywa czasem nawet sie trafi coś 2/2 tygodnie, a to prima:-)

Kicia sciskam maleńkiego śliczniuszka. Mam nadzieję że bedzie dobrze. Ps ząbki oczne czasem powodują straszne cierpienia, Paracetamol pomoże.:-)

Patrycja bardzo udanej wycieczki:-)

Kate auto extra:-)

Nieistotna jestem pewna że we wszystkim będziesz ślicznie wyglądać. ja na roczek Lila ubrałam dzinsy i biały t-shirt;-) i czułam sie super:happy:

Dita pulmeks jest serio dobry - Pingwinek pisała, a nawet tani. Uściskaj Maleńką. Ps przy silnym zaglutowaniu radzę zmniejszyć delikatnie mleko i podawać owocki+wit C dużo, ale oczywiście to moje mądrzenie:-).

Roni cieszę się z waszego wyrka i z tego ze się sama cieszysz:happy: Ps musisz przyjechać;-) Pisz jak się czujesz???

Kamila szalik na szyję koniecznie;-) Jak juz nie karmisz weź od lekarza receptę na Ketonal. Jest silny i świetnie działa. I Diclac lipo gel do smarowania polecam:-)

reklama
lucky - hehe, ja tam lubię twoje mądrzenie. Najwyżej jak stwierdzę,że za bardzo to się przeniosę na inny wątek i rzucę delikatnie mięskiem:cool2::laugh2:
Ale wiesz, ze właśnie tak zrobiłam???? mleko ograniczone, więcej picia, na obiad ugotowałam rosołek z mega ilością natki pietruszki, poza tym daję młodej dużo vit c w kroplach - dawki końskie - po 20 kopel (tak miała przepisane jak była przeziębiona).
Zaraz kupię tę maść i git. Młoda jak nie ma goraczki to ładnie się bawi.

kicia - całuski dla plumka. Jak paracetamol nie będzie pomagał - daj nurofen. U nas niebo a ziemia. Paracetamol praktycznie w ogóle nie działa.

lucky - hehe, ja tam lubię twoje mądrzenie. Najwyżej jak stwierdzę,że za bardzo to się przeniosę na inny wątek i rzucę delikatnie mięskiem:cool2::laugh2:
Ale wiesz, ze właśnie tak zrobiłam???? mleko ograniczone, więcej picia, na obiad ugotowałam rosołek z mega ilością natki pietruszki, poza tym daję młodej dużo vit c w kroplach - dawki końskie - po 20 kopel (tak miała przepisane jak była przeziębiona).
Zaraz kupię tę maść i git. Młoda jak nie ma goraczki to ładnie się bawi.

Taaaa jasne lubisz moje mądrowanie:-p:no::confused2::-D:-D:-D
Git że tak zrobiłaś, bardzo bardzo git ta natka dawaj do wszystkiego i te końskie dawki wit c super. A rosól od wieków mega zdrowy.:happy:

Sugar a ciekawe jak będzie u Ciebie, ale ta moja koleżanka co urodziła i ma dzieci tak jak Twoje, mówi że w domku meksyk,nie może sobie poradzić Max niby głaszcze Marysię a nagle strzał z piąstki, o karmieniu nie byłoby mowy gdyby nie pomoc bliskich, mały wchodzi na kolana i chce żeby się nim zajmować ... zazdrosny i nie daje przy małej nic zrobić, no i z siostrzyczki oczywiście niezbyt zadowolony:crazy:

nie sadze mimo wszystko zeby u mnie tak bylo ;-)
Ignacy nigdy nie byl agresywny ani zazdrosny hehe
zreszta to aniol

a meksyku kolezance moge tylko wspolczuc
ja uwazam ze to niestety tez wina rodzicow i ich zachowania ;-)

ja zdycham dzisiaj.. z niewyspania padam, a mlody jakby sie dzis wsciekl i non toper jeczy i wyje o cos, probujac wymusic.. no dramat, mam ochote go udusic :wściekła/y: nic nie moge zrobic, bo ten wiecznie wyje. szok. ale nie wyglada, jakby go cos bolalo, raczej na niewyspanego - ale spal 2,5h w dzien!!!

moze czuje, ze sie dzieje cos dziwnego - kartony itepe.. i moze czuje, ze ja wyjezdzam? no ale czemu nie moze byc taki kofany jak co dzien, cobysmy mogli sie pobawic fajnie..?
szok, nie znam takiego Filipa :no:

do tego jeszcze z mezem sie poklocilam, no co za gnojek.

ale kupilismy mieszkanie, znaczy prawa do mieszkania, kasa za stare na koncie, jak wrocimy z parisa to gotowke damy temu facetowi :-) tymczasem jestem bogata :cool2:

Lucky dzieki za podpowiedz z tym ketanolem :tak::tak: zaraz mi mój meno przywiezie mam nadzieje ze postawi mnie na nogi, ogólnie juz troche lepiej dam rade podnieśc młodego :-)

reklama
Do góry