reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Dita zdrówka dla Natalki;-)Nonek i Marianna wyglądają superowo;-),Mała jest podobna do Nonka, i duża z niej pannica już:tak::-D
Kate
super ze się Wam udało z tym autem;-):-)
aenye super że jedziecie do Paryża:tak:ja się w życiu nigdzie nie wybiorę za granicę
jakoś tak Kocham tą naszą polskę a w szczególności uwielbiam góry;-)

A my dziś chyba będziemy mieć plener:-)o ile przestanie ten parszywy śnieg padać:crazy:

hehe, ale jaja - własnie wygrałam 100zł w loterii wody żywiec zdrój (tej co Natalka non stop pije):-D:-D:-D:-D:-D

Aha i w klubie książki - co juz się kiedyś chwaliłam,że wygrałam balsam ujędrniający - znowu wygrałam - tym razem półkę z przyprawami kamis.

No beka - oby każdy dzień taki był:-D:-D:-D:tak::tak::tak:

Dziendoberek
Ledwo zyje niedawno wstałam z łóżka chociaz nie spie od 5 :szok: nie moge ruszyc głowa szyją potworny ból :wściekła/y: siostra zajęła sie małym rano moj men w pracy siostra tez sie zmyła zostałam sama jak młody narobi do pieluchy to bedzie czekał do 20 na tate bo nie moge go podnieść najadłam sie juz jakiś srodków przeciwbolowych mega silnych troche lepiej ale i tak boli jak cholera

kate fajne auteczko
Aenya fajnie ze odpoczniesz w paryżu :-)
Dita zdrówka dla Nat zycze
Roni no to sie bedzie działo :-D

hej Dziewczyny
a my chyba zaczynamy przechodzic trzydniowke... :-(
w nocy maly obodzil sie z plczem rozpalony caly! okazalo sie za ma ponad 39 stopni goraczki, zbilam mu troche do 38 ponij spadlo do 37,5...
rano znowu 39,2 ... oslabiony strasznie, nie mial sily wstac, plakal bardzo nie moglam go uspokoic. zbilam paracetamolem do 37,2...
taraz spi..
lekarka kazala dawac parcetamol 4 razy dziennie o 10, 14, 18, 22 i zrobic badanie moczu. nie ma kataru, kaszlu itd
bdulek moj malutki!!!!!!!!!!!!!

Dita mozna kupic tel w tej kwocie , jak bedziesz chccila cos wicej wiedziec daj znac!

Kat fajne autko!

Nieistotna pokaz nam sie doradzimy w czym wygladasz najlepiej!

Aeyne udanego paryzowania!!

reklama
Kate, autkowe gratulacje!! :-)

Kamila - a co to z tą szyją? jakieś zapalenie nerwu? Zdrówka życzę... :happy:

Kicia - dużo zdrówka dla Plumka, oby jak najszybciej przesżło :tak:

Do góry