reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
ślicznie wyglądałaś Dorota!:-) Razem ładnie wyglądacie:tak:
czekamy na więcej wiecej fotek ze ślubu i wesela;-):-)

Ja już swojego wesela powtarzać bym nie chciała (zbyt stresujące),ale chętnie wybrałabym się na czyjeś weselisko:tak::cool2:

Nadrobiłam

Czarna sto lat w szczęściu i radości. Pieknie wyglądaliście:-)
Aenye gratuluje chłopca. Mówię Ci to najfajniejsze na świecie mieć 2 chłopców;-)
Wszystkim Kasiom sto lat.:-)
Roni myslałam o Tobie. 8 tydzień to dobry czas na sprawdzanie;-)

Raju jak mi smutno.
Było cudnie to mało powiedziane.
Wyjechał.
Lil płakał 2 godziny. Mini łaził po domu i go szukał. Ciężko nam wszystkim.
Ale wróci za 4 tygodnie.
buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:-(

Jestem maksymalnie chora=przeziębiona. Byliśmy z lilem na lodach, on zdrowy a ja i T chorzy na maxa. Gardło, kaszel i ropa na migdałach. Brrrr:baffled:

Lucky kochana 3 maj sie!! wroci zanim sie obejzysz:tak: szkoda ze chlopcom smutno, ale nic nie poradzisz wiec sie tym nie zameczaj. jak bylam mala taty tez nigdy nie bylo wiec bardzo sie cieszylam jak przyjezdzal do domu:tak:
wielka buzka:-)

reklama
Hej!

lucky zdrowiej szybciutko! Rozumiem że Wam ciężko,ale zobaczysz że szybko zleci. Głowa do góry!
roni super że impreza sie udała:cool2::tak:

A ja siedzę i piję kawę..
śnieg u nas sypie jak szalony! w końcu!:-) wolę jak jest śnieg niż w ogóle go nie ma i jest szarówka.. Niedługo może w końcu wybierzemy się z synkiem na saneczki:tak:

Do góry