reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Wszystkiego najlepszego dla wszystkich KAŚ!!!!

My wczoraj na imprezie andrzejkowej w "parafii paryskiej" okolo 100 polakow i polskie klimaty z tancami, fajnie bylo. Dzieci poszly spac w wozkach okolo 22giej i nie budzil ich wielki halas muzyki a my sie bawilismy.

pozdrowionka

reklama
mąż poszedł do Kaśki dać jej prezent od nas na imieniny, a ja pierdziele nie idę. Nie do tej zołzy. W sumie i tak nie dostaliśmy zaproszenia.. a mój M poszedł tylko na chwilę.
Czekam i ciekawa jestem co mi powie jak wróci... ciekawe czy Go zaatakują jak sępiska!:dry: grr co za rodzina kuźwa!

Witam:-)
Jestesmy juz w Polsce, Brunek bardzo byl grzeczny podczas lotu i wsio ok:-)
Moja mama jest KASIA wiec dzis jest dzien wypasny:-D wlasnie piecze sie szarlotka i bedzie obiadek w restauracji:tak:

wszystkim Kasiom wszystkiego naj!!!

Laski melduje się :-);-):-)
Dziękuję Wam za życzonka;-)
Weselę było super:-D ale dziękuję Bogu że pierwszy i ostatni raz musiałam ubrać suknie ślubną;-)nie będę skromna ale wyglądałam pięknie:-D;-) w końcu to był mój dzień
i ja byłam gwaizdą:-D:tak:
zdjęcia postaram się wkleić wieczorem bo teraz baterie się ładują
a i szykujemy się na poprawiny;-):tak:

Dla wszystkich Kaś sto lat:tak::-D

Czarna super :-) Buziaki dla ciebie :-) I czekamy na fotki :-) I miłych poprawin :-)

Dzięki za życzonka! Też życzę wszystkiego naj naj wszystkim Kasiom :-):-):-)

Ania, jaka szafa??? :confused: Dawaj!

:happy2:

Dorotko - masz racje, wyglądałaś ślicznie!!!
Oboje bardzo ładnie wyglądacie:tak:
Suknia piękna.
nie mogę się doczekać reszty zdjęć!!!! Więcej!!!!:tak::tak::tak::-D

reklama
aha - kasia_z i kate - wszystkiego najlepszego, duzo radości i słodyczy,
a przede wszystkim zdrowia, miłości i kasy, dita z familią życzy:cool2:

sugar
- hehe, ale pamiętasz, co nam obiecałaś? ;-) :cool2:

Do góry