reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
u mnie Sara i Amelia
chociaż tych drugich za dużo się ostatnio zrobiło:baffled:
a z akceptacją w pl - to zależy od urzędasa wiem z doświadczenia:dry:

do Was jakoś pasowało by mi: Martynka, Pola, Iga, Laura, Nela, Lara, Inetta lub Zoja

Hej dziewczynki od porodu mojej sis nie bardzo mialam czas pisac...u nich wszystko ok. sa od soboty w domku, sis ma pokarmu tyle ze zlobek caly moglaby wykarmic, maly grzeczny, generalnie nie placze i cale dnie i noce przesypia, z krotkimi pobudkami na am ;) czyli ogolnie git

mnie troche wziela dzis jesienna deprecha, no coz zdarza sie..

Sugar ja proponuje: Zuza, Viva, Blanka, bardzo mi sie tez Łucja podoba, ale J stanowczo byl przeciw,

antonina to faworyt mojej rodziny
poki co wlasnie tak wszyscy nazywaja małą - antośka :-)
amelia odpada
imię bardzo ładne ale teraz tak ma na imię chyba co 2 mała dziewczynka, pamietam ze mialam amelie w klasie w liceum i wtedy to bylo bardzo zadkie imie

podoba mi sie np melania- mialam ciocie ktora byla aniolem na ziemi
nela tez baaaardzo ladnie, ale czy to nie jest jakies zdrobnienie od czegos innego?
nina ladne, jozefina tez mi sie podoba- mam dwie kolezanki józie ;-)

ale generalnie w glowie pustooooo

mi sie podoba Pola i Iga, fajnie Ignacy i Iga

podoba mi sie tez Ula

ja to takie proste tradycyjne imiona lubie

u mnie to mialam faze zeby obie byly na taka sama litere i jakby bylo trzecie to juz mialam problem, jeszcze dziewczynka to moze cos by sie znalazlo, ale chlopiec Hubert tylko i Hektor:baffled::confused:

stracilam glos:baffled:, cos mi sie rzucilo na gardlo, jakies zapalenie strun glosowych czy co?

pozdr

Ja mam pustke z imionami dla dziewczynek, nigdy napowaznie nie myslalam bo od kiedy jestem z moim lubym od zawsze miala byc Mercedes.

Laski z Warszawy i okolic, moze sie spotkamy jakos???? Od 9 bede w Wawie? Sugar, Atol?????/?

mozemy sie spotkac, fajnie, tylko ja jak na razie chora wiec mam nadzieje ze mi przejdzie

w tygodniu moge 10 po 13, potem dopiero 14 w niedziele

a jak dlugo bedziesz i gdzie?

reklama
A ja mam doła :-:)-(noc koszmarna prawie nie przespana mały płakał chyba zęby, pogoda do du... dzisiaj mam urodziny myślałam ze mój men zajmie sie małym rany a ja troche pośpię z okazji tego święta, no ale men śpi smacznie a ja z małym jak codzień kaszka zabawa i oczy na zapałki :-( paskudnie mi
Juz nie śmiece chciałam tylko sie z kimś tym podzielić

Do góry