reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

Aenye, olej ją. Zgodzisz sie na 223 okaże się że ma dla ciebie tylko 222...

Nasza koleżanka teraz chce sprzedać i to samo - chce kupic jej sasiad za 325 tys (54 m2) i też gadka "jaka to robie wielka łaskę" "tylko dlatego tyle daję, bo graniczy z moim mieszkaniem i mi pasuje je kupić". A okazało się, że bliźniacze mieszkanie w klatce obok poszło w 1 dzień po ogłoszeniu w Anonsach za 430 tys.
Ogolnie go olała i zamierza sprzedać za 450 albo i więcej. :-p

reklama
aenye zgadzam sie z dziewczynami
i tak poszłas jej na reke
mieszkanie jest super więc na pewno znajdzie się klient i to szybciej niż myślisz
zobacz sama jak szybko znalazła sie ta babka co marudzi
a 2 tys to juz np armatura do lazienki
o 7 nie wspomne
nie warto dawac sie naciagac
stoj twardo przy swoim i zobaczysz ze sprzedacie tak jak chcecie

Patrycja - nie zgadzaj się!!! to stary, negocjacyjny sposób:tak:
powiedz, że nie i koniec
zobaczysz, że ona wróci z tekstem "no dobrze, niech będzie te 225 tys, niech stracę"
a ty na to: "o nie teraz to jest już 230 tys";-)
zobaczysz jak szybko kupi:laugh2:
to tylko moja rada of kors /ja bym tak zrobiła/

Sugar - dawaj imiona:-D

..aenye ja sie podpisuje tłustym i wyrazistym drukiem pod dziewczynami!!
ani mi się waż sprzedać tej babie:wściekła/y:kobita od przysług się znalazła brrr.....
ja jestem zdania, że nie ma co się napalać i tracić. Spokojnie odczekaj a będzie jak mów kate jeszcze na kolanach przyjdzie pindzia jedna:angry:
jak mnie takie coś denerwuje wrrrrrrr..........

Roniaczku buziam Was mocno bidulki:sorry2:
Kate przekaż nonkowi grartulacje i pozdrowienia
sugar naginaj z imionkami jak podbnie jak Lucky kocham ten temat:tak:
Lucky a Ciebie kiziam miziam i całuje mocno:-)

reklama
Do góry