reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

u nas jak już kiedyś pisałam bobovita niet
fuj, twu, plucie na kilometr:eek:

Lucky trzymam kciukasy z całych sił
biedne te dzieciaszki jak oddychać przez noska nie mogą:-(
pisz czy pomogły?

reklama
o fak!
u nas gerberki rulezz.. zreszta na zmiane z bv. i codziennie music byc deser winogrona, jablka i morele z jogurtem lub kremowym twarozkiem - mlody az wzdycha, jak je ;-)

ehhhh a co dzis jest zdrowe? ofcoz szklo w zarciu to kosmos..

co do mieszkanka - no spotkalismy sie, obgadalismy.. oni swoje, my swoje.. ale z rodzicami jednymi i drugimi gadalam dzisiaj i chyba zaproponuje im 225tys z wyposazeniem (lacznie z pralka i lodowka). babka zdecydowana i dobrze, ze znalazl sie taki solidny, okredytowany klient. eh. a co bede sie szarpac o 4tys..
o ile sie zgodzi na 225!

Pingwinku - bo na święta to raczej nie damy rady, szkoda mi też Sylwestra w Paryżu,
buuuuuuu:-:)-:)-(
no, ale jakby co, to w przyszłym roku daj znać kiedy masz wolny zamek:tak:
i jak to tylko nie będzie kolidowało z Asi szkołą, to lecimy do Ciebie!!! do Was!
bo Ditka się dostosuje, póki Ala chodzi do zerówki
idę spać kochane:-D
miłej nocki:laugh2:

mnie to juz nawet nie rusza..

melduje sie z rana i ja :-) dziem bobry!

nocka w kit, mlody spal z nami, oczywiscie! i budzil sie co chwile z rozpaczliwym placzem. skad ten placz? bidak.. ale dostawal orajel i ibufen i jakos szlo do rana..

strasnie sie ciese na babski wiecorek dzisiaj :zawstydzona/y: :-D huehue. mam nadzieje na jakies minipifeczko lub minimartini hhehehehe :-D

mniammmm! i dzis mlodego mamie oddam na przechowanie na noc :-D HA!

no to buziam :-)

reklama
Do góry