reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

ja zostalam sama na wlosciach
moj luby siedzi na razie w biurze na preprodukcji a zdjecia od 13 pazdziernika...
takze jestem teraz matka polka na calego
bsz jak ja juz bym chciala pracowac!!!
przy filmie to jest mega zapierdziel ale jest super!
ale niestety istnialaby mozliwosc porodu na planie hehe

co do robotnikow to ja mam panow na balkonie w salonie hehe
chyba juz zdejmuja rusztowania!!!
polozyli ladnie kafelki na balkonie ktore skuli wczesniej co sie zalilam i teraz chyba koncza jeszcze balustrady
bedzie slicznie jak nie wiem hehe

reklama
\No wreszcie dopadlam do kompa.
Jestesmy u tesciow.
Marika troche zakatarzona i kaszelek maly ... po podrozy pociagiem przez cala PL.
Ja tez troszke chora ale mam nadzieje ze niedlugo mi przejdzie.
Zalegle zyczonka dla dzidzioli.

Maja ten katar, to może być efekt zmiany klimatu
albo efekt po jedzeniu trawy;-);-);-)

Co do spania dziecka - może faktycznie zęby:confused:
albo za wcześnie go kładziesz Patrycja?

mam niusa
właśnie w faktach powiedzili że w słoiczku Gerbera znalazła matka kawał szkła i szkiełka :szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok::szok: Gerber nie podaje numeru partii :szok: Co za pyszne zdrowe i bezpieczne obiadki :szok::szok::szok: Chyba bedę przez sitko teraz słoiczkowe obiadki przecierac :szok:

POkazali to szkło 1.5 cm długości :szok::szok: i nie wiadomo ile moze sie tam jakiś malutkich znaleść :wściekła/y::wściekła/y: kawałków
To ja juz wiem czemu w Auchanie w promocji zrobili dzisiaj za 2 zł kawałkiem słoik obiadu :szok:

Dobrze, że daję BoboVitę:-p

ale oglądałam program na temat jedzenia dla dzieci:baffled:
generalnie, to tam nie ma sanepidu nonstop
kontrola jakości ma wiele do życzenia
taki zakład dostaje pozwolenie na rok i tylko wówczas MUSI być wszystko OK
a potem już nie:eek:
o tak to wygląda

reklama
Do góry