reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

reklama
Nonku dzieki za zaproszenie:-D kate tez mnie zapraszala:-D wiec kiedys z tych zaproszen bede musiala skorzystac:tak::happy2:
Ditka czy sie udalo to jeszcze Kate musi stwierdzic:zawstydzona/y: Ja w kazdym badz razie jestem happy:-D
Jak bede mieszkala sama [w moim wymarzonym domku nad morzem] to tez wszystkie zaprosze;-)

Az mam wyrzuty sumienia ze Was zaniedbuje i stesknilam sie za wieczorami na BB.
Ciagle mam cos do zalatwienia i na wszystko brakuje czasu.

Napewno przegapilam jakies wazne wydarzenia wiec
dla wszystkich dzidzioli STO LAT

Marika raczkuj na calego. Pelzala ze dwa dni i stanela na czterech. Wspina sie na wszystko i stoi.Chodzimy na zajecia z dzidziolami ale tam jest bardziej niesmiala. Dzis rozkrecila sie jak trzeba bylo wychodzic.

Kasu fajnie ze sie spotkalyscie z Kate. Mam nadzieje ze nam tez uda sie zlapac.

bosh... Brunek znowu spal ze mna:eek: do tego plakal nad ranem przez sen bidulek...
dzis pogoda do bani, centralnie polski listopad:sick: czuje sie jak zombie kawe pije i mam ochote sobie wetknac zapalki do oczu. i baterie do du py

Sugar kochana daj znac kiedy masz czas i ochote to cie nawiedze;-)
Maju mam nadzieje ze sie wam uda zobaczyc z Kate, my sie spotkamy w Istebnej:tak:

do WAKACJI zostalo 8 dni:rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::happy2::happy2::happy2:

halo melduję się :happy2:

dzieki za przelewy w pon wysyłam zaliczkę :tak:

dziś wieczorem nadrobię zaległości a z dobrych wieści:

WRESZCIE ZACZEŁAM CHUDNĄĆ :happy2::happy2::happy2:

buziaki i miłego dnia kobitki :tak:

o mileczko witaj jak dawno cie nie bylooo!!!!
juz myslalam ze chcesz sie z pyyfka ze mna wymigac;-);-)
Gratulejszon chudniecia:-)
pisz co u Milaczka i jak w pracy:tak:

hej dziatki i ich mamy ;-)

u nas nocka znowu jakby niezla, znaczy - pobudki co 2h regular, ale bez rykow i latwo sie dalo uspokoic i uspic gamonia. teraz sie nie szczypie i jak sie tylko obudzi i plakusia, to smaruje zelem i jakos idzie spac zaraz.
git.
zaskoczylo mnie, ile w nocy zjadl! nie dosc, ze po raz pierwszy od tygodni zjadl normalnie kolacje (zazwyczaj herbatka) - 180ml z kaszka (oczywiscie nie chcial, ale wzielam go sposobem - wsadzilam sobie do dzioba, ze niby mniam mniam, takie pyszne mleczko i od razu zassal, a nie wierzylam ;-) ), to potem o 1 150ml mleka i o 5 tez 150ml. i za kazdym razem zjadal DO KONCA, bez wypluwania butli, bez marudzenia, bez zostawiania 50ml, jak mial w zwyczaju! zjadlby i wiecej! dzis musze 200 porobic! szok.
i jak ja mam mu nie dac zryc w nocy??? jak on ewidentnie glodny?
a prochnica???

ale od 5 juz z nami spal, nie chcial u siebie. ale na 2h jeszcze sie zgodze, byle nie na cala noc.

jade dzis na uniwerek. laski, blagam o doping. zaczela sie sesja poprawkowa, czasu mam malo w ch.., a ochoty zero - normalnie boje sie, ryczec mi sie chce i w ogole film, ze oleje sprawe...
dzizas..
a zostala mi kupa roboty :-( nie mowiac o tym, ze za dwa tygodnie zaczyna sie robota przy festiwalu i trwa dwa tygodnie tez.. dupppppaaaaaaaaaa
jak ja mam sie wyrobic!!! 7 egzaminow!!! z czego jeden co najmniej na maksa hardcorowy i 3 prace po 10stron!!!

nie ma ktoras czegos, co mozna podciagnac pod esej z estetyki...? i recenzje wydarzenia kulturalnego..?

reklama
Aenye ja bym chyba nie dala rady tak co 2 h wstawac... nawet jak cycolilam to wstawalam co 3... c odkad je wiecej w ciagu dnia i niue jest glodny w nocy jestem mega szczesliwa... wspolczuje jednym slowem i zycze poprawy:sorry2:
w pracach ci nie pomoge bo ja to politologia
a ze ci sie nie chce to mnie nawet nie wqrzaj do roboty a nie obijac sie:angry:
z reszta zaprzepascisz to pozniej bedziesz sobie w brode pluc i stekac wiec zbierz sie do kupy i zalatw ta sprawe, z reszta madra dziewczynka jestes szybko ci pojdzie
no!!

Do góry