reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

mamusie grudniowe:)

moj budzi sie raz i kweka chwile ale potem zasypia samoistnie, ale rano dostaje flaszke
bidula zeby bola bo jego najwiekszym przyjacielem jest teraz bulka sucha
mozliwe tez ze dlatego ze spie z nim w pokoju u rodzicow dlatego slysze jak kweknie
wiec planuje go gdzies przeflancowac
nie ma na szczescie opcji mama i mama
wiec luz
sa babcie, ciocie etc
ale tuli sie jak maly misio

my bylismy u lekarza
dziewczynka jak sie patrzy
co prawda bylismy w innym gabinecie ale tez bylo spoko
wczesniejszy lekarz niestety pojechal na urlop
tutaj pokazywal buzie w 3d glownie i mierzyl jak najety wszystko w 2d
mala wszystko slicznie i pieknie i dziewczyna jak malina

zastanawiamy sie i moze jeszcze sobie strzelimy jedno 4d jak wroci lekarz tamtem z urlopu
jak powiedzial szymon : tamten robil szoł a ten bardziej lekarzowaty byl hehe

zdjecia mam ale nie mam skanera
ewntualnie sprobuje screenszoty zrobic z dvd czy cus

poki co robie baklazana z pomidorami;-)

reklama
wszystkiego naj dla Dawida

sugar to super ze ok, ale foty dawaj

kurcze a Helen ma juz miesiac mega wysypke, tzn. takie suche plamy, na poczatku jakos zaczelo jej znikac, a teraz ma coraz wiecej (nawet woda z pierogow nie pomogla:-p) i ide z nia we wtorek do dermatologa, martwi mnie to bo juz od miesiaca nic nowego do zarica nie dostala bo czekam i czekam ze jej przejdzie i nic

Hania ma teraz faze na shreka, nie wiem czy pisalam

dzis oglada juz trzeci raz i taka smieszna jest bo powtarza np. osiol wypil eliksir i mowi "jakos nie czuje roznicy",a ona "osiol nie czuje roznicy" i tak przezywa, sikam normalnie

kulka pamietasz watek porodow posladkowych?

laska ma tam pytanie odnosnie szpitali w trojmiesice

atol - buahahhaha:-D:-D
kulka - no cóż, może daj jej coś przeciwbólowego? ja się nie cykam -
moja już dwa razy dostala - przedwczoraj o 4 rano jak darła paszczę ,a wczoraj jak zaczęła jęczeć jeszcze ok 22, to przez sen wstrzyknęłam nurofen. Spała do rana.:tak:

sugar
-no weź coś wykombinuj, wklej te zdjęcia niuni, bosz, już sobie wyobrażam przyszłą królową wybiegów, no po takiej mamie....;-):tak:

reklama
ciekawe co u nas mysla, jak Hanka sie drze, Helen placze,a ja klne:-p

wiecie co chyba Helen jest uczulona na mleko, normlanie zwatpie jak sie okaze ze tak

Do góry